Έργα στο Δήμο Αλιάρτου Θεσπιών

Κοινοποίηση στα Social Media

Συνεχίζονται οι παρεμβάσεις στους δρόμους του Δήμου Αλιάρτου -Θεσπιέων, από το εργατοτεχνικό προσωπικό του και το μηχανολογικό εξοπλισμό που διαθέτει για κάθε περίπτωση.
Σήμερα 25-2-2017 οι παρεμβάσεις αφορούσαν την κεντρική Λεωφόρο Αθηνών στην οποία αντικαταστάθηκε ο ασφαλτοτάπητας σε αρκετά σημεία που είχε φθαρεί.

erga3
Επίσης τσιμεντοστρώθηκε ο δρόμος που οδηγεί στο εξωκλήσι της Αγίας Παρασκευής, το οποίο είναι επισκέψιμο από πλήθος δημοτών.
Παρόμοιες παρεμβάσεις έγιναν κατά τις προηγούμενες ημέρες σε όλα τα Δημοτικά Διαμερίσματα και θα συνεχιστούν αμέσως μετά τις αργίες που ακολουθούν.

Στην ασφαλτόστρωση του τμήματος της οδού Ορχομενού στην οποία εφάπτεται η ανατολική πλευρά του κλειστού Γυμναστηρίου Αλιάρτου, προχώρησε ο Δήμος Αλιάρτου-Θεσπιέων.

erga2
Η ασφαλτόστρωση κρίθηκε αναγκαία για την ομαλή πρόσβαση των εκατοντάδων επισκεπτών του κλειστού, καθώς και των γηπέδων τένις που κατασκευάζει ο Δήμος στο σημείο και σύντομα θα δοθούν στο κοινό.

Σε συνέχεια των παρεμβάσεων που γίνονται σε όλα τα τοπικά διαμερίσματα και κινούνται στη λογική της Δημοτικής Αρχής για αξιοποίηση του εργατοτεχνικού προσωπικού και των μέσων που διαθέτει, ο Δήμος Αλιάρτου-Θεσπιέων προχώρησε σήμερα σε τσιμεντόστρωση Δημοτικής οδού στην τ.κ. Νεοχωρίου, δίνοντας λύση στο πρόβλημα πρόσβασης των περιοίκων και των διερχομένων.erga1
Το πρόγραμμα αυτό αφορά όλα τα Δημοτικά διαμερίσματα του Δήμου και εξελίσσεται ταχύτατα.