Ο Αριστείδης Τσιπλάκος αποχαιρετά τον Ευ. Μπασιάκο

Κοινοποίηση στα Social Media

Τον Ε. Μπασιάκο αποχαιρέτησε ο πρώην υπουργός Αριστείδης Τσιπλάκος σε μήνυμα που ανάρτησε και στον προσωπικό του λογαριασμό στο FB:

Η Βοιωτία θρηνεί ένα πανάξιο πολιτικό που έφυγε ξαφνικά αφήνοντας ένα δυσαναπλήρωτο κοινό για την πατρίδα μας.
Από όλους ανεξαιρέτως τους πολιτικούς που πέρασαν από την Βοιωτία ήταν ο πιο καταρτισμένος λόγω των πολλών πανεπιστημιακών τίτλων του..
Σπούδασε Νομικά και πολιτικές επιστήμες στο πανεπιστήμιο Αθηνών, ενώ έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στο πανεπιστήμιο του Λονδίνου, στο διεθνές δίκαιο και στην πολιτική επιστήμη 
Πήρε DIPLOMA και MASTER του πανεπιστημίου του Λονδίνου μεταπτυχιακά διεθνούς δικαίου στη Χάγη και πλήθος άλλων σπουδών..
Με τα εφόδια αυτά είχε πλούσια διεθνή δραστηριότητα σε πλήθος διεθνών συνεδρίων ως εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας.
Ανάλογες ήταν οι κομματικές του και κοινοβουλευτικές δραστηριότητές του Η Βοιωτία έχασε ένα στήριγμα και η χώρα ένα άξιο κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο που είναι δύσκολο να υπάρξει άξιος αντικαταστάτης του.
Δεν υπάρχουν λόγια παρηγοριάς για την σύζυγό του Βικεντία, αλλά και για την αδελφή του Μαρία που ήταν το στήριγμά του σε όλη την πολιτική του σταδιοδρομία.
Εκφράζω την οδύνη μου και τα συλλυπητήριά μου στους οικείους του για την απώλεια του Βαγγέλη με τον οποίο εκτός από την φιλία μας συνέδεαν κοινοί αγώνες.