”Χρυσώθηκε” η Ομαδα Taekwon-Do Διστόμου στο Διεθνές Πρωτάθλημα Πολεμικών Τεχνών!

Κοινοποίηση στα Social Media
Με ένα χρυσό μετάλλιο στο στήθος του μικρότερου αθλητή της επέστρεψε η Ομαδα Taekwon-Do Διστόμου που συμμετείχε,  στο μεγαλύτερο Διεθνές Πρωτάθλημα Πολεμικών Τεχνών στην Ελλάδα, στο κλειστό Ολυμπιακό Στάδιο Πάλης, στην Αθήνα.
 
Οι αθλητές του Διστόμου  που συμμετείχαν, πριν μερικές ημέρες, στο 14ο Athens Challenge Tournament , την μεγάλη γιορτή του Kick Boxing ,ήταν οι: Αντωνία Λούκα (17 ετών), Βλάσης Μπέλλος (12 ετών) , Γιάννης  Μπαλαγούρας(12 ετών) και ο10χρονος Στάθης Π.Πίτσος  ο οποίος κατέκτησε τη πρώτη θέση στην κατηγορία light contact. Ο Στάθης αγωνίστηκε τόσο δυναμικά που υποχρέωσε τον αντίπαλό του αθλητή να παραιτηθεί από τον αγώνα!
 
Ο Εκπαιδευτής της Ομαδας  Taekwon-Do Διστόμου Αναστάσιος Ευθυμιάτος  – που διδάσκει σε τμήματα παίδων, εφήβων και ενηλίκων-με δήλωσή του ευχαρίστησε τους αθλητές του Διστόμου για την συμμετοχή και την εμφάνισή τους τους στο Διεθνές Πρωτάθλημα και τους εκπαιδευτές του συνεργαζόμενου συλλόγου ”Ευκλέα”  κ.κ. Ευστάθιο Καβαδία, Θεόδωρο Λώλη  και Ιωάννη Καραγιώργο για την πολύτιμη βοήθεια τους.
 
Το 14ο Athens Challenge Tournament  πραγματοποιείται υπό την αιγίδα της Παγκόσμιας ομοσπονδίας WAKO και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Kick Boxing (ΠΟΚ).

Πρόκειται για την μεγαλύτερη διοργάνωση Kick Boxing που διεξάγεται στην Ελλάδα και την 5η μεγαλύτερη διοργάνωση Kick Boxing σε όλη την Ευρώπη, βάση της επίσημης βαθμολογίας των πρωταθλημάτων της WAKO, με συνολικά περισσότερους από 1.500 αθλητές κάθε χρόνο στα στυλ του Kick Boxing (Point Fighting, Light Contact , Kick Light, Low Kick, forms) και self-defense.

Κάθε χρόνο περισσότεροι από 350 αθλητές από 19 χώρες όπως Αγγλία , Νορβηγία, Ιταλία, Γερμανία, Αυστρία, Σλοβενία, Κροατία, Βέλγιο, Ιρλανδία, Βουλγαρία, Πολωνία, Ουγγαρία, Σκωτία, Κύπρο, Ελβετία, Ολλανδία, Ρωσία, Τουρκία Ισπανία και φυσικά Ελληνικές συμμετοχές από κάθε γωνία της Ελλάδος -από Ιωάννινα έως Ρόδο και από Κιλκίς έως την Κρήτη. Οι 25 κορυφαίοι  διεθνείς διαιτητές της WAKO που ήρθαν από όλη την Ευρώπη, μαζί με τους 25 κορυφαίους Έλληνες διαιτητές, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό με αποτέλεσμα να πραγματοποιηθεί  στο κλειστό Ολυμπιακό Στάδιο Πάλης, στα Άνω Λιόσια, μια εξαιρετικά επιτυχημένη διοργάνωση.