Θανάσης Θεοχαρόπουλος

Κυβέρνηση εθνικής Συνεννόησης ζητά ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ

Κοινοποίηση στα Social Media

Κυβέρνηση εθνικής συνεννόησης με πρωθυπουργό και πρόσωπα κοινής αποδοχής ,είναι η μοναδική πιθανότητα υπέρβασης της κρίσης, είπε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράστασης, στο Πρώτο Πρόγραμμα της ΕΡΤ.Υπάρχει τριπλός στόχος , είπε ο κ. Θεοχαρόπουλος, η αποτελεσματική διαπραγμάτευση , η προώθηση μεταρρυθμίσεων χωρίς τον φόβο πολιτικού κόστους και η οικονομική –πολιτική σταθερότητα.

Ωστόσο παρατήρησε, ότι ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ συνεχίζουν να υπονομεύουν την ανάγκη υπερβάσεων και αν συνεχίσουν και το επόμενο διάστημα πριν ή μετά τις εκλογές η κρίση θα βαθαίνει.
«Δεν μπορούν ο Πρωθυπουργός και ο αρχηγός της αξιωματικής Αντιπολίτευσης να μαλώνουν μέσω των γραφείων τύπου για τις φορολογικές δηλώσεις της οικογένειας του ενός και τα ταξίδια της οικογένειας του άλλου . Ο κόσμος αυτή την στιγμή καίγεται» είπε χαρακτηριστικά.
Τόνισε ότι η ΔΗΜΑΡ «είναι πάντα υπέρ της δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης ,των εργαζομένων και πως πρέπει να λειτουργεί με τους περιφερειακούς της σταθμούς. Την στηρίζουμε όχι στην θεωρία αλλά στην πράξη» .  Τέλος ο Πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ ξεκαθάρισε ότι η ΔΗΜΑΡ δεν ζητά εκλογές γιατί «δεν ζητά κάτι που δεν μπορεί να επιβάλει».