Αποστολή του Εσπερινού ΕΠΑ.Λ. Αλιάρτου στα Κανάρια νησιά της Ισπανίας

Κοινοποίηση στα Social Media

Στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus+ η αποστολή του Εσπερινού ΕΠΑ.Λ. Αλιάρτου από 3 μέχρι 18 Δεκεμβρίου επισκέφθηκε τα Κανάρια νησιά της Ισπανίας (Τενερίφη).

Κατά τη διάρκεια του προγράμματος οι μαθητές εκπαιδεύτηκαν στο Ψηφιακό Μάρκετινγκ (Digital Marketing) και εξοικειώθηκαν με το σύγχρονο επιχειρηματικό περιβάλλον. Πραγματοποιήθηκαν θεωρητικά μαθήματα, επισκέψεις, σεμινάρια και workshops (εργαστήρια). Παράλληλα οι μαθητές γνώρισαν τον πολιτισμό μιας άλλης ευρωπαϊκής χώρας, εκτίμησαν τις θετικές αξίες της πολιτισμικής αλληλεπίδρασης και ευαισθητοποιήθηκαν σχετικά με τη διατήρηση της πολιτισμικής κληρονομιάς στην Ευρώπη και τον κόσμο.

Η οργάνωση της επιτυχημένης αποστολής έγινε από την Διευθύντρια του σχολείου Μαρία Μεϊδάνη και τον συντονιστή του προγράμματος Σπυρίδωνα Νικολάου.

«Η εμπειρία της πρακτικής άσκησης στο εξωτερικό αποτέλεσε μια καταπληκτική δυνατότητα για την ανάπτυξη των προσωπικών, ακαδημαϊκών, επαγγελματικών και διαπολιτισμικών μας δεξιοτήτων και ικανοτήτων», τόνισαν οι εκπρόσωποι της αποστολής κατά την επιστροφή.