Έκοψε την πίτα ο Σύλλογος Ποντίων Βοιωτίας ο «Ευκλείδης» με ευχές για το νέο έτος

Κοινοποίηση στα Social Media

Με την ευχή το 2017 να είναι καλύτερο από το 2016 ο Σύλλογος Ποντίων Βοιωτίας «Ο Ευκλείδης» έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του στο καφέ «Μαντείο» παρουσία μελών, φίλων και εκπροσώπων των τοπικών αρχών.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Τριαντάφυλλος Υφαντίδης ευχαρίστησε όσους συνέβαλαν στην επιτυχία της εκδήλωσης, όσους είναι κοντά στον σύλλογο, όσους παρευρέθηκαν στην εκδήλωση, τους χορηγούς και τα μέσα ενημέρωσης που

Το έργο του συλλόγου εξήραν η Αντιπεριφερειάρχης Βοιωτίας Φανή Παπαθωμά και ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Παναγιώτης Αγνιάδης ενώ παρούσα στην εκδήλωση ήταν και η πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Λιβαδειάς Νίκη Δήμου.

Οι καλεσμένοι απόλαυσαν μαζί με τον καφέ γλυκά εδέσματα και σπιτική βασιλόπιτα  που είχε φτιάξει η αντιπρόεδρος του Δ.Σ του συλλόγου Κατερίνα Μελίδη ενώ έλαβαν από ένα πρωτότυπο γούρι ενθύμιο της γιορτής.

Παράλληλα και ο Σύλλογος όμως έλαβε κι αυτός δώρο, μια χρηματική προσφορά από τον Άρη Τζιτζώκο από το «Μαρτυρικό Δίστομο».

Η Γραμματέας του Συλλόγου Φάνη Παναγιώτου καλωσόρισε τους προσκεκλημένους και ευχαρίστησε όσους είναι όλα αυτά τα χρόνια κοντά στον «Ευκλείδη»

«Σας ευχαριστώ όλους για την παρουσία σας και εύχομαι χρόνια πολλά και ο χρόνος αυτός να είναι καλύτερος από τον προηγούμενο. Να ξεχάσουμε το 2016 που μας έφερε αρκετές πίκρες και να δούμε με αισιοδοξία το 2017», είπε ο κ. Υφαντίδης και πρόσθεσε: «Θέλω επίσης να ευχαριστήσω όσους συνέβαλαν στην διοργάνωση της εκδήλωσης, τη Φανή Παναγιώτου τη Γενική Γραμματέα του Συλλόγου που ανέλαβε όλο το φορτίο της εκδήλωσης καθώς και την Αντιπρόεδρο την κυρία Κατερίνα Μελίδη η οποία έκανε όλες τις ετοιμασίες»

Παράλληλα μετέφερε τις ευχές από τον Πρόεδρο της Παμποντιακής Ομοσπονδίας και του Προέδρου Νοτίου Ελλάδας και Νήσων στο Δ.Σ. του οποίου είναι πλέον μέλος και ο Τ. Υφαντίδης.

Η κ. Παπαθωμά ευχήθηκε καλή χρόνια, χρόνια πολλά με υγεία και αγωνιστικότητα και συμπλήρωσε: «Οι εποχές που ζούμε είναι περίεργες και δύσκολες, όλοι πρέπει να κάνουμε το δικό μας προσωπικό αγώνα για να έχουμε συνολικό αποτέλεσμα. Εύχομαι στο Σύλλογο, το Διοικητικό Συμβούλιο και τα μέλη του δύναμη να συνεχίσουν την προσφορά τους και να σημειώσω πως αισθάνομαι ιδιαίτερα υπερήφανη που έχουμε στο νομό ένα τόσο δραστήριο και ικανό Σύλλογο».

Τέλος ο κ. Αγνιάδης επεσήμανε: «Αισθάνομαι ιδιαίτερη τιμή και χαρά που βρίσκομαι ανάμεσα στην οικογένεια των Ποντίων, ενός Συλλόγου που με τη δράση του μας έχει κάνει υπερήφανου. Ενός Συλλόγου που κρατάει τα ήθη, τα έθιμα και τις παραδόσεις. Προβάλλει τα μηνύματα από τις αλησμόνητες πατρίδες, μηνύματα που υπερασπιζόμαστε όλοι. Συγχαρητήρια στον σύλλογος και εύχομαι σε όλους καλή χρόνια, χρόνια πολλά, πρωτίστως με υγεία».

pon02 pon03
pon05
pon06
pon04