ΠΑΣΟΚ: Κύκνειο Άσμα

Κοινοποίηση στα Social Media

Του Ταξιάρχη Γαλανού (ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΠΑΡ’ ΑΡΕΙΩ ΠΑΓΩ)

Από τα εκατομμύρια είδη που παρήγαγε το ζωικό βασίλειο στον πλανήτη γη και από τα εκατομμύρια είδη που παρήγαγε το φυτικό βασίλειο έχει επιβιώσει μόνο το 1%.

Παρόλα αυτά ο πλανήτης μας είναι ένας αληθινός παράδεισος τον οποίο βαθμιαία καταστρέφει ο άνθρωπος.

Η αιτία του αφανισμού των ειδών τόσο του ζωικού, όσο και του φυτικού βασιλείου οφείλεται σε φυσικές καταστροφές και κατά ένα μέρος, διότι τα αφανισθέντα είδη συμπλήρωσαν τον κύκλο ζωής τους.

Το ΠΑΣΟΚ μεσουράνησε για μία 20ετία στον πολιτικό χώρο της Ελλάδος.

Κατά τη διάρκεια των διακυβερνήσεων της χώρας μας από το ΠΑΣΟΚ μέσα στον κύκλο της πολιτικής αλητείας και της διαφθοράς, την οποία δυστυχώς δίδαξε αλλά και καθιέρωσε στην πολιτική ζωή του τόπου, υπήρξε και ένας ακούραστος και έντιμος μαχητής.

Ήταν ο αείμνηστος πατέρας της Φώφης Γενημματά, ο Γεώργιος Γενημματάς.

Η Φώφη Γενημματά εκμεταλλευόμενη και στηριζόμενη στη δόξα και την καλή φήμη του πατέρα της ανέλαβε την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ και επιδόθηκε σε ποικίλες προσπάθειες νεκρανάστασης του κόμματος αυτού.

Στα πλαίσια της προσπάθειας αυτής προσεταιρίστηκε τη ΔΗΜΑΡ και δημιούργησαν από κοινού την αναξιόπιστη Δημοκρατική Συμπαράταξη.

Αφού διεπίστωσε ότι και το νέο σχήμα δεν αποδίδει σκέφτηκε την ολέθρια λύση να επανεντάξει στο ΠΑΣΟΚ το Γεώργιο Ανδρέα Παπανδρέου, αποκαλούμενο πλέον ως ΓΑΠ ή Τζέφρι.

Κατά γενική ομολογία η κίνηση αυτή της Φώφης Γενηματά ήταν μία κίνηση αυτοκτονίας, διότι πλέον κλείνει οριστικά ο πολιτικός κύκλος του ΠΑΣΟΚ.

Η γνώμη την οποία έχει σχηματίσει ο ελληνικός λαός για τον ΓΑΠ ή Τζέφρι είναι ότι χειρότερο, ότι γελοιωδέστερο, αλλά και ότι ύποπτο μπορεί να σκεφτεί κανείς.

Συνεπώς κατά τις προσεχείς εθνικές εκλογές οψέποτε και αν διεξαχθούν το ΠΑΣΟΚ συμπαρασύροντας τη ΔΗΜΑΡ και το ΔΗΚΙΣΟ θα καταλήξουν στο κάλαθο των πολιτικών αχρήστων.

Έτσι απογοητευτικά, αλλά και κατά κάποιο τρόπο και κωμικά κλείνει οριστικά ο κύκλος του ΠΑΣΟΚ.

Αυτά βλέπει ο ΣΥΡΙΖΑ και αποθρασύνεται και αυτά βλέπει ο Μητσοτάκης, γόνος αμαρτωλής οικογένειας, και διακηρύσσει αλλαγή πολιτικής χωρίς να αναφέρει τίποτα συγκεκριμένο, χωρίς διάθεση να θίξει τις παθογένειες του ψευδεπίγραφου και σάπιου νεοελληνικού κράτους, αλλά με μόνη την φλογερή του επιθυμία να γίνει ο νέος πρωθυπουργός της Ελλάδος.

Όπως διαμορφώνεται ο πολιτικός χάρτης της χώρας για το λαό δεν υπάρχει πλέον καμία διέξοδος.

Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει λύση.

Για να υπάρξει όμως λύση πρέπει να υπάρχει πολιτική βούληση από αυτούς που διαχειρίζονται την εξουσία.

Εγώ ο απλός πολίτης με συσσωρευμένη επιστημονική και πολιτική πείρα προτείνω τα αυτονόητα:

Με εισήγηση του υπουργικού Συμβουλίου να κηρυχτεί η χώρα σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης, διότι πράγματι η χώρα βρίσκεται σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης αφού οδεύει ολοταχώς σε πλήρη αφανισμό.

Να διαλυθεί το κοινοβούλιο και να πάνε στα σπίτια τους όλοι οι χιλιάδες παρατρεχάμενοι, ειδικοί σύμβουλοι, ΜΚΟ και συναφή κοστοβόρα άτομα, να καταργηθούν οι πανελλήνιες εξετάσεις στα ανώταστα ιδρύματα, ώστε να μην μεταναστεύουν στο εξωτερικό ετησίως 50.000 αποτυχόντες στις πανελλήνιες, να επιτραπεί η ίδρυση ιδιωτικών πανεπιστημίων, όπως συμβαίνει σε όλες τις χώρες της Ευρώπης και της Αμερικής, οπότε λόγω του κλίματος της Ελλάδος θα έχουμε εισροή χιλιάδων ξένων μεταναστών αντί της φυγής των νέων, να χωριστεί επιτέλους το κράτος από την εκκλησία και να αναλάβει η εκκλησία μισθοδοσία των 10.000 περίπου ρασοφόρων, οι οποίοι το μόνο που κάνουν είναι να μοιράζουν ευλογίες και να έχουν βαθιές τσέπες, όπως αυτό συμβαίνει σε όλες τις χώρες της Ευρώπης και της Αμερικής, όπου κανένα κράτος δεν πληρώνει τους κληρικούς σαν δημόσιους υπαλλήλους, να εκβαραθρωθεί το Υπουργείο Παιδείας το οποίο έχει αναλάβει εργολαβικά την αποβλάκωση των ελληνόπαιδων, τα υπουργεία να αναλάβουν άνθρωποι που έχουν εργαστεί, που έχουν νιώσει τον μόχθο της ζωής και γνωρίζουν πως λειτουργεί η κοινωνία, οπότε γνωρίζουν καλύτερα από κάθε άλλον τι μέτρα πρέπει να ληφθούν.

Οι σημερινοί αλλά και παλαιότεροι υπουργοί είναι συνήθως άεργοι και με τα προσόντα πτυχίων κάποιων ξένων πανεπιστημίων τοποθετούνται σε έναν υπουργικό θώκο για να κυβερνήσουν μία κοινωνία που δεν γνωρίζουν καν πως λειτουργεί.

Να εκπονηθεί επιτέλους ένα πρόγραμμα παραγωγικής ανασυγκρότησης τόσο στον πρωτογενή, όσο και στον δευτερογενή και τριτογενή τομέα από ανθρώπους που έχουν γνώση και εμπειρία ώστε να είναι άμεσα εφαρμόσιμο και υλοποιήσιμο.