Προσφορά από την Α.Δ. Βοιωτίας στο κοινωνικό του Δήμου Λεβαδέων και ιδρύματα της Μητρόπολης

Κοινοποίηση στα Social Media

Τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης πρόσφερε για ακόμα μια χρονιά στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Λεβαδέων και σε Ιδρύματα της Μητρόπολης Θηβών και Λεβαδείας η Αστυνομική Διεύθυνσης Βοιωτίας στο πλαίσιο ανάδειξης του κοινωνικού προσώπου της Ελληνικής Αστυνομίας.

Παρουσία της δήμαρχου Λεβαδέων Γιώτας Πούλου οι αστυνομικοί προσέφεραν 300 κιλά πατάτες στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου στηρίζοντας το έργο της κοινωνικής δομής και μέσω αυτής τις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες.

«Το προσωπικό της Αστυνομικής Διεύθυνσης Βοιωτίας διοργάνωσε εθελοντική πρωτοβουλία συλλογής τροφίμων, ρούχων και άλλων αντικειμένων πρώτης κρίσης τα οποία προσφέραμε στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Λεβαδέων, και σε Ιδρύματα της Ιεράς Μητρόπολης», σημείωσε η Αστυνομικός Διευθυντής Μιχάλης Τσάτσης και πρόσθεσε: «Η ελληνική αστυνομία και Διεύθυνση της Βοιωτίας είναι πάντα δίπλα στον πολίτη. Με την ευκαιρία της εορταστικής περιόδου των Χριστουγέννων και της νέας χρονιάς ευχόμαστε σε χρόνια πολλά και δηλώνουμε για ακόμα μια φορά ότι θα συνεχίσουμε να είμαστε κοντά στους πολίτες».

Η Γ. Πούλου ευχαρίστησε τον κ. Τσάτση, τους Αστυνομικούς της Βοιωτίας  και την Α.Δ. «που στέκονται αρωγοί στο έργο του κοινωνικού παντοπωλείου και κάθε χρόνο προσφέρουν σημαντικές προμήθειες που προκειμένου να διανεμηθούν στις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες, για τις οικογένειες που έχουν ανάγκη». Παράλληλα τους ευχήθηκε «χρόνια πολλά, καλή δύναμη και καλό έργο».

ast2