Την απονομή στους νικητές των αγών του Σκακιστικού Ομίλου Λιβαδειάς έκανε η Δήμαρχος Λεβαδέων Γ. Πούλου

Κοινοποίηση στα Social Media

Με επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του πρώην Πανεπιστημίου το σχολικό πρωτάθλημα Σκακιού που διοργάνωσε ο Σκακιστικός Όμιλος Λιβαδειάς στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της εορταστικής περιόδου των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Τα έπαθλα στους νικητές απένειμε η Δήμαρχος Λεβαδέων Γιώτα Πούλου, παρουσία του Προέδρου του Ομίλου Χρήστου Κρυονερίτη, των μελών του Δ.Σ. του Σκακιστικού Ομίλου, γονέων και των Αντιδημάρχων Σωτήρη Καρβούνη και Χρήστου Παπαθανασίου,.

Στους σκακιστικούς αγώνες έλαβαν μέρος 44 παιδιά Δημοτικών Σχολείων της Λιβαδειάς (1ο και 4ο) τα οποία κατά γενική ομολογία εντυπωσίασαν με το επίπεδό τους, γεγονός στο οποίο έκανε ιδιαίτερη αναφορά η Γ. Πούλου.

Η κ. Πούλου που και η ίδια στο παρελθόν είχε ασχοληθεί με το σκάκι συνεχάρη τον Σκακιστικό Όμιλο Λιβαδειάς για την δράση του και δήλωσε την συνεχή και αμέριστη στήριξη της Δημοτικής Αρχής στο σκάκι αλλά και γενικότερα στον αθλητισμό των νέων του Δήμου Λεβαδέων.

Παράλληλα ευχήθηκε καλή συνέχεια και «κάθε επιτυχία» στον Σκακιστικό Όμιλο Λιβαδειάς.

Από την πλευρά του Ομίλου ο κ. Κυρονερίτης μίλησε για την σημαντική προσπάθεια που γίνεται προκειμένου να αναδειχθεί και να αναπτυχθεί ακόμα περισσότερο το σκάκι στην περιοχή, αναφέρθηκε στην θετική επίδραση που έχει στην διαμόρφωση του χαρακτήρα των παιδιών η ενασχόληση με το σκάκι και ευχαρίστησε για το ενδιαφέρον και την στήριξή τους την Γ. Πούλου και την δημοτική αρχή.

ska2 ska3 ska4