Σύσκεψη κατόπιν… εορτής

Κοινοποίηση στα Social Media

panbombΣύμφωνα με πληροφορίες αύριο το πρωί -και ενώ η μειοψηφία ζητά έκτακτη συνεδρίαση του Δ.Σ.- ο δήμαρχος Λεβαδέων Νίκος Παπαγγελής συγκαλεί στο γραφείο του σύσκεψη με τους βουλευτές του νομού προκειμένου να εκτιμηθεί η κατάσταση μετά την γνωστοποίηση της απορρόφησης του  Πανεπιστημίου της πόλης από το Πάντειο και να προγραμματιστούν περεταίρω κινήσεις.

Οι πληροφορίες δεν αναφέρουν αν θα συμμετάσχουν οι επικεφαλής της αντιπολίτευσης, θεωρείται ωστόσο πολύ πιθανό, όπως πιθανή θεωρείται και η συμμετοχή εκπροσώπων φορέων.

Επίσης είναι μια καλή ευκαιρία αν στη συνεδρίαση του Δ.Σ. ξέχασαν να προσκαλέσουν τους φοιτητές να τους καλέσουν τώρα.

Σύμφωνα με ορισμένους είναι μια κίνηση του δημάρχου να διασκεδάσει τις εντυπώσεις που δημιουργήθηκαν χθες όταν η αντιπολίτευση και όχι μόνο του επέρριψε ευθύνες κατηγορώντας τον για ολιγωρία.

Κοινή διαπίστωση είναι πάντως ότι η δημοτική αρχή «έπεσε αμαχητί» και η Λιβαδειά χάνει το Πανεπιστήμιο για το οποίο αγωνίστηκαν όλες ανεξαιρέτως οι προηγούμενες δημοτικές αρχές χωρίς «να ανοίξει ούτε ρουθούνι». Ούτε μια συγκέντρωση σαν εκείνη που είχε γίνει για το νοσοκομείο. Τίποτα!

Και τώρα τρεχάτε ποδαράκια μου…

Όσον αφορά στα… εννιάμερα μάλλον θα γίνουν την επόμενη εβδομάδα.

Εκτός και αν γίνουν κάποιες παρεμβάσεις και φυσικά βάλει και ο Θεός το χέρι του…

Και ο νοών νοείτοω.