Κ. Μπακογιάννης: Κάθε παρέμβαση μας, έχει στόχο τη βελτίωση την ποιότητα της ζωής σε ολόκληρη την Στερεά

Κοινοποίηση στα Social Media

Η σύμβαση που αφορά στα έργα αναβάθμισης και εκσυγχρονισμού του οδικού δικτύου της Περιφερειακής Ενότητας Ευρυτανίας υπογράφηκε από τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Κώστα Μπακογιάννη

Πρόκειται για εργασίες, προϋπολογισμού 2,3 εκατ. ευρώ, που αφορούν στην βελτίωση της οδού Δομνίστας – Ροσκά – Όρια Νομού για συνεχόμενο τμήμα 4 χλμ, με σκοπό τόσο την ασφαλή διέλευση κατοίκων και επισκεπτών, όσο και την τουριστική αξιοποίηση του Φαραγγιού «Πάντα βρέχει».

Παράλληλα, υπεγράφη και η προγραμματική σύμβαση, μεταξύ της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και Δήμου Καρπενησίου, που αφορά στην αναβάθμιση των εγκαταστάσεων του κολυμβητηρίου με τη χρηματοδότηση της Περιφέρειας και προϋπολογισμού 240.000 ευρώ.

Το έργο προβλέπει την πλήρη αντικατάσταση των παλιάς επικάλυψης της οροφής των χώρων λόγω παλαιότητας και φθοράς  και κατασκευή νέας επικάλυψης οροφής, την επισκευή των υπαρχόντων μεταλλικών ζευκτών, την ανακατασκευή των υδρορροών και την βελτίωση του συστήματος εξαερισμού οροφής.

«Κάθε έργο και κάθε παρέμβαση μας, έχει στόχο από τη μία πλευρά να βελτιώνει την ποιότητα της ζωής σε ολόκληρη την Στερεά Ελλάδα, και από την άλλη να αποτελεί και εργαλείο οικονομικής ή περιβαλλοντικής ανάπτυξης. Αυτούς τους δύο στόχους θέτουμε και σε αυτά τα έργα, σε μία περίοδο που το να προσπαθείς να εξασφαλίσεις χρήματα για τον τόπο σου, είναι περιπέτεια», είπε ο κ. Μπακογιάννης και συμπλήρωσε: «Σε αυτή την περιπέτεια έχουμε αποδείξει ότι βγαίνουμε πάντα νικητές και μπορούμε να αλλάζουμε δεδομένα δεκαετιών, καθημερινά».