Με επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή το 3ο κυνήγι του κρυμμένου Αη-Βασίλη στη Λιβαδειά

Κοινοποίηση στα Social Media

x2

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη και φέτος για τρίτη συνεχομένη χρονιά το κυνήγι του κρυμμένου Αη-Βασίλη από τους levadistas σε συνεργασία με τον Δήμο Λεβαδέων στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων.

Ο καιρός με κρύο αλλά και ήλιο βοήθησε τα παιδιά των δημοτικών σχολείων της πόλης αλλά και των γυμνασίων που έλαβαν μέρος, ενώ δεν έλειψαν και οι τολμηροί γονείς που ακολούθησαν στο «τρέξιμο» τα παιδιά τους σε κάθε γωνιά της πόλης.

Οι 10 γρίφοι που έπρεπε να λύσουν οι ομάδες για να οδηγηθούν στον Αη Βασίλη ήταν για… δυνατούς λύτες ενώ η πρώτη ομάδα που τον εντόπισε ήταν η ομάδα του 7ου ΔΣ Λιβαδειάς.

Τόσο στην νικήτρια ομάδα όσο και σε ομάδες που συμμετείχαν μετά από κλήρωση μοιράστηκαν διάφορα δώρα.

Η Δήμαρχος Λεβαδέων Γιώτα Πούλου ευχήθηκε σε όλους «καλές γιορτές, υγεία και δύναμη» ενώ παράλληλα ευχαρίστησε και συνεχάρη τους levadistas και τους εθελοντές για την επιτυχή διοργάνωση που «για άλλη μια χρονιά έδωσε λίγη χαρά σε μικρούς και μεγάλους».

Οι  levadistas ευχαρίστησαν όλα τα παιδιά που συμμετείχαν τα οποία αποτελούν «πηγή έμπνευσης για όλους», τους γονείς που συνόδευσαν τις μικρότερες ηλικιακά ομάδες, έτσι ώστε να υπάρχει τόσο μεγάλη συμμετοχή, όλους όσους βοήθησαν εθελοντικά στη διεξαγωγή του παιχνιδιού, τον Αη-Βασίλη Σπύρο Κακοσαίο από τον Όμιλο Φίλων Θεάτρου, τους δασκάλους και τους μαθητές του Δ.Ι.Ε.Κ. για τις υπέροχες λιχουδιές που ετοίμασαν και πρόσφεραν σε όλους.

Παράλληλα ευχαρίστησαν τους χορηγούς και ανανέωσαν το ραντεβού για το 4ο κυνήγι του κρυμμένου Αη- Βασίλη, τον Δεκέμβριο του 2047, ενώ δεν παρέλειψαν να ευχηθούν «Χαρούμενα Χριστούγεννα και μια όμορφη νέα χρονιά για όλους».

x6 x3x4x5 x7