Ο Ορχομενός ντύθηκε γιορτινά… και άναψε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο

Κοινοποίηση στα Social Media

Το βράδυ του Σαββάτου, 10 Δεκεμβρίου, η πόλη του Ορχομενού «ντυμένη» στο χρώμα των Χριστουγεννιάτικων ημερών, φωταγώγησε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στην πλατεία Ηρώων. Στις 6:30 ο Δήμαρχος Ορχομενού Λουκάς Υπερήφανος γύρισε τον διακόπτη και η πλατεία πλημύρισε γιορταστικά χρώματα φωτίζοντας τα χαρούμενα πρόσωπα μεγάλου πλήθους δημοτών μεταξύ των οποίων ήταν και Αντιδήμαρχοι του Δήμου, ο πρόεδρος του Δ.Σ., Δημοτικοί Σύμβουλοι, πρόεδροι και σύμβουλοι Τοπικών Συμβουλίων. Η μεγαλύτερη χαρά όμως ήταν των παιδιών που ευχαριστήθηκαν με την ψυχή τους τόσο το φωταγωγημένο δέντρο όσο και τη μικρή γιορτή που ακολούθησε, αλλά και τα γλυκίσματα και τα ζαχαρωτά που τους μοιράστηκαν.

Λίγο πριν η παιδική χορωδία του συλλόγου «Άσκηση-Ψυχαγωγία-Υγεία» περιδιάβηκε στα μαγαζιά με Χριστουγεννιάτικά τραγούδια ενώ ταυτόχρονα η Δημοτική Φιλαρμονική γέμιζε τον κεντρικό δρόμο του Ορχομενού με γιορταστικές μελωδίες.

Με το άναμμα του δέντρου ξεκίνησε και η γιορτή. Αρχή έκανε ένα χορευτικό τμήμα από τη σχολή χορού της Έφης Μηλιώτη και ακολούθησε ένα χριστουγεννιάτικο χορευτικό δρώμενο από το σύλλογο «Μινύες». Στη συνέχεια το παιδικό χορευτικό τμήμα του Λαογραφικού Ομίλου Ορχομενού ανέλαβε την ψυχαγωγία των παρευρισκομένων και ο χορός τέλειωσε με ένα τμήμα ενηλίκων, όλοι ντυμένοι Αη Βασίληδες και ξωτικά.

Η εκδήλωση έκλεισε με κέρασμα από τον Δήμο Ορχομενού για όλους, μικρούς και μεγάλους!

Και του Χρόνου! Χαρούμενα Χριστούγεννα και το 2017 με υγεία, ευτυχία και ελπίδα!

orx2 orx3 orx4