Στην 24ωρη απεργιακή κινητοποίηση της ΓΣΕΕ στις 8 Δεκεμβρίου συμμετέχει το Ε.Κ. Λιβαδειάς

Κοινοποίηση στα Social Media

Τη συμμετοχή του στην 24ωρη Γενική Απεργία που  προκήρυξε η ΓΣΕΕ για την Πέμπτη  8  Δεκέμβρη 2016 αποφάσισε το Διοικητικό συμβούλιο του Εργατικού Κέντρου Λιβαδειάς σε πρόσφατη συνεδρίασή του.

Επίσης αποφάσισε την συμμετοχή στο Συλλαλητήριο της ΓΣΕΕ στο Πεδίο του Άρεως την ίδια μέρα στις 11 το πρωί και καλεί εργαζόμενους και ανέργους σε μαζική συμμετοχή.

Για την δωρεάν μεταφορά των εργαζομένων της επαρχίας Λιβαδειάς στην Αθήνα, θα αναχωρήσει λεωφορείο από το Εργατικό Κέντρο Λιβαδειάς, την Πέμπτη στις  ώρα 8.30 το πρωί και όσοι θέλουν να πάρουν μέρος μπορούν να το δηλώσουν στα  τηλέφωνα 22610 28344 και 6934640599.

«Τα μέτωπα που έχουν να αντιμετωπίσουν οι εργαζόμενοι είναι πολλά και συνεχή και η ΓΣΕΕ θα χρησιμοποιήσει για ακόμη μία φορά, όλα τα όπλα που έχει στη φαρέτρα της, για να μπει οριστικό τέλος στα εγκληματικά μέτρα που εφαρμόσθηκαν και σε αυτά που σχεδιάζονται να υλοποιηθούν» αναφέρει μεταξύ άλλων στην ανακοίνωσή της η Συνομοσπονδία.

Η ΓΣΕΕ διαμηνύει παράλληλα ότι ο κόσμος της μισθωτής εργασίας δεν έμεινε και δε θα μείνει με σταυρωμένα τα χέρια απέναντι στις πολιτικές που καταστρέφουν κοινωνία και οικονομία.

Όπως επισημαίνει, ο αγώνας είναι μονόδρομος και θα συνεχιστεί μέχρι να σταματήσουν, η άγρια λιτότητα, οι φοροεπιδρομές, οι κοινωνικές περικοπές, η καταστροφή κάθε εργασιακού και ασφαλιστικού δικαιώματος.