Την συμμετοχή της στη 4η έκθεση Ελληνικών τροφίμων και ποτών, «ΕΞΠΟΤΡΟΦ & ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ», εξετάζει η Περιφέρεια Στερεάς

Κοινοποίηση στα Social Media

Το ενδεχόμενο συμμετοχής της στην 4η έκθεση Ελληνικών τροφίμων και ποτών, «ΕΞΠΟΤΡΟΦ & ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ»  που θα πραγματοποιηθεί από 27 έως 30 Ιανουαρίου στο Ολυμπιακό Ακίνητο Ξιφασκίας στην Αθήνα, με επιχειρήσεις τροφίμων και ποτών που δραστηριοποιούνται εντός της χωρικής της αρμοδιότητας εξετάζει η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.

Η έκθεση, η οποία πραγματοποιείται για 4η συνεχόμενη χρονιά, είναι αφιερωμένη στον κλάδο των ελληνικών τροφίμων και ποτών και απευθύνεται τόσο σε επαγγελματίες του κλάδου όσο και σε κοινό.

Οι επιχειρήσεις και οι συνεταιρισμοί που θα αποφασίσουν να συμμετάσχουν, θα λάβουν ειδικό χώρο (~7,5τ.μ. ανά εκθέτη) στο ομαδικά διαμορφωμένο περίπτερο της Περιφέρειας  Στερεάς Ελλάδας στο Hall 2, το οποίο στηρίζεται οργανωτικά και κατά το μεγαλύτερο ποσοστό οικονομικά από την Περιφέρεια.

Το  κόστος συμμετοχής για κάθε εκθέτη ανέρχεται στα 400 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ), το οποίο περιλαμβάνει κόστος μίσθωσης και κατασκευής περιπτέρου.

Όσες επιχειρήσεις επιθυμούν να συμμετέχουν, πρέπει να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους το συντομότερο, και όχι αργότερα από τις 21 Δεκεμβρίου 2016, συμπληρώνοντας τα σχετικά έγγραφα πρός Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας (αποστολή στο e-mail: siozou.e@evia.pste.gov.gr ή στο fax: 2221353555).

Όπως σημείωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας Θεμιστοκλής Χειμάρας θα δοθεί προτεραιότητα σε επιχειρηματικές δραστηριότητες συνεταιρισμών και ομάδων παραγωγών ενώ θα ληφθεί μέριμνα στο περίπτερο της Περιφέρειας να υπάρχουν εκθέτες απ΄ όλες τις Περιφερειακές Ενότητες.

Αν σημειωθεί επίσης πως αν δεν συμπληρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός συμμετοχών η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας διατηρεί το δικαίωμα ακύρωσης της συμμετοχής της στην συγκεκριμένη έκθεση.

Όσοι ενδιαφέρονται για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να επικοινωνήσουν με την  αρμόδια υπάλληλο Ελευθερία Σιώζου, στα τηλέφωνα 2221353594 και 69477578754.ekthesi