Τριήμερο Φεστιβάλ Χριστουγεννιάτικων Εκδηλώσεων στην Θήβα

Κοινοποίηση στα Social Media

Η Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Επαρχίας Θηβών και o  Εμπορικός  Σύλλογος  Θηβών  ανακοινώνουν την από κοινού  διοργάνωση  τριήμερου  Φεστιβάλ   χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων με τη  συμμετοχή  του Επιμελητηρίου  Βοιωτίας , της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδος  και του Δήμου Θηβαίων.

– Παρασκευή  16 Δεκεμβρίου 2016 «Λευκή Νύχτα»  ψώνια  έως τα μεσάνυχτα με προσφορές – εκπλήξεις  και στη συνέχεια  διασκέδαση με το συγκρότημα Ιμάμ Μπαιλντί στη κεντρική πλατεία.

– Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2016 η πόλη θα γεμίσει με Αγιους  Βασίληδες  , ξυλοπόδαρους ,facepaint , φουσκωτά και πολλές  εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους φίλους από τις 11:00έως 15:00.

– Κυριακή 18  Δεκεμβρίου  2016 στην κεντρική πλατεία ο μπουφές της αγάπης  θα προσφέρει εδέσματα  με  την συνεργασία των ξυλοπόδαρων και των Αγ. Βασίληδων.

Η  Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Επαρχίας Θηβών και ο Εμπορικός  Σύλλογος  Θηβών ευχαριστεί την Αντιπεριφερειάρχη  Στερεάς Ελλάδος κ. Φανή Παπαθωμά  , το Δήμαρχο  Θηβαίων κ. Σπυριδων Νικολάου αλλά και το Δημοτικό Συμβούλιο, και τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Βοιωτίας  κ. Παναγιώτη Αγνιάδη με το Διοικητικό Συμβούλιο, για την συμβολή τους  σ΄αυτήν  την διοργάνωση

ΤΑ ΔΟΙΚΗΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ