Παίζουν το κρυφτό με την αστυνομία οι αγρότες. Ψάχνουν τον αιφνιδιασμό οι Βοιωτοί.

Κοινοποίηση στα Social Media

agrotes-002Αναζητούν τον αιφνιδιασμό οι αγρότες της Βοιωτίας και παίζουν το κρυφτό με την κυβέρνηση και τις αρχές, καθυστερώντας τη μετακίνηση των τρακτέρ από τα χωριά στα κομβικά σημεία που έχουν επιλεγεί.

Η ισχυρή παρουσία της αστυνομίας από νωρίς το πρωί στον Ορχομενό, η ενημέρωση από τις αστυνομικές αρχές στο συντονιστικό των αγροτών ότι τα αγροτικά μηχανήματα που θα βγουν στον δρόμο θα πρέπει να έχουν απαραίτητα πινακίδες κυκλοφορίας αλλά και η επίδοση κλήσεων (σήμερα μάλιστα) σε αγρότες για αγροτοδικεία, ανάγκασαν το συντονιστικό να επανασχεδιάσει την τακτική που θα ακολουθήσει.

 

Ορίζουν ως καταληκτική ημερομηνία συγκέντρωσης των τρακτέρ την αυριανή χωρίς ωστόσο να  κάνουν γνωστό τον τρόπο μετακίνησης των μηχανημάτων και το χρόνο που θα γίνει και από την άλλη εντείνουν τις διαβουλεύσεις με όλα τα αγροτικά σημεία του νομού για την μέγιστη δυνατή συσπείρωση και την παρουσία  ισχυρότατης δύναμης στους δρόμους.

Το συντονιστικό των αγροτών θα προχωρήσει σε νέα σύσκεψη αύριο το πρωί προκειμένου να αποτυπώσει τη δύναμη των τρακτέρ και θα λάβει την οριστική απόφαση για τον χρόνο και το σημείο της Εθνικής οδού που θα «σφραγίσουν».

Απο το

http://www.lamiastar.gr/