Από Παρασκευή 28 Οκτωβρίου μέχρι Πέμπτη 3 Νοεμβρίου η εμποροπανήγυρη στην Λιβαδειά

Κοινοποίηση στα Social Media

Από την Παρασκευή 28 Οκτωβρίου μέχρι και την Πέμπτη 3 Νοεμβρίου θα διαρκέσει φέτος η εμποροπανήγυρη στην Λιβαδειά στον στον καθορισμένο χώρο που πραγματοποιείται κάθε χρόνο κοντά στις εγκαταστάσεις του ΚΤΕΛ.

Ο Δήμος Λεβαδέων για την καλύτερη εξυπηρέτηση των επισκεπτών και των εμπόρων που θα συμμετέχουν στην εμποροπανήγυρη, παρακαλεί για την τήρηση των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων για όσο διάστημα θα λειτουργεί η εμποροπανήγυρη και ζητά εκ των προτέρων συγγνώμη για την όποια πιθανή όχληση μπορεί να δημιουργηθεί.

Να σημειωθεί ότι έχει γίνει μονοδρόμηση της οδού που διέρχεται από την  είσοδο του  χώρου της εμποροπανήγυρης και συγκεκριμένα από τη διασταύρωση των οδών που βρίσκεται το ΚΤΕΛ Λιβαδειάς  προς την οδό Διστόμου με κατεύθυνση  από ανατολικά προς δυτικά (από ΚΤΕΛ  προς 9ο Δημ. Σχολείο Λιβαδειάς ) και ισχύει απαγόρευση της στάσης και στάθμευσης.

Επίσης απαγόρευση στάσης και στάθμευσης υπάρχει και στο τμήμα της οδού που οριοθετείται στη συνέχεια της οδού Χαιρωνείας (εκτός σχεδίου πόλεως) από τη συμβολή της με την οδό Ρούμελης έως την συμβολή της με το ΚΤΕΛ  και την ανώνυμη αγροτική, ο οποία παραμένει διπλής κατεύθυνσης.

Απαγόρευση εισόδου οχημάτων ισχύει και στην περιφερειακή οδό (παλαιά  Εθνική οδός 48) προς την οδό Διστόμου .

Ακόμα ισχύει μονοδρόμηση του τμήματος από το 9ο Δημοτικό Σχολείο έως την περιφερειακή οδό με κατεύθυνση από νότο προς βορρά (έξοδος από εμποροπανήγυρη προς περιφερειακό), του τμήματος της οδού, συνέχεια της οδού Διστόμου (εκτός σχεδίου) που οριοθετείται  από το  9ο Δημοτικό Σχολείο και μέχρι την συμβολή του με την οδό Ρούμελης με κατεύθυνση από βορρά προς νότο (από το 9ο Δημ. Σχολείο προς την οδό Ρούμελης) και μονοδρόμηση της οδού Ρούμελης από τη συμβολή της με την οδό Διστόμου και μέχρι τη συμβολή της με την οδό Χαιρωνείας με κατεύθυνση από δυτικά προς ανατολικά.

Στο συγκεκριμένο τμήμα της οδού Ρούμελης επιτρέπεται η στάση και η στάθμευση μόνο των οχημάτων των εμπόρων που συμμετέχουν στην Εμποροπανήγυρη.