Διασκέδαση, εκπλήξεις και μοναδικές προσφορές για όλους το Σαββάτο 29 Οκτωβρίου στη Λιβαδειά

Κοινοποίηση στα Social Media

Στην τελική ευθεία για την «Λευκή Νύχτα» η Λιβαδειά και ο Εμπορικός Σύλλογος

Tο Σαββάτο 29 Οκτωβρίου όλοι οι δρόμοι της Στερεάς και της Βοιωτίας οδηγούν μικρούς και μεγάλους στη Λιβαδειά

unnamed-1Τις τελευταίες «πινελιές» βάζει το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Λιβαδειάς για μια ακόμα επιτυχημένη διοργάνωση, για την τρίτη συνεχή «Λευκή Νύχτα» που είναι πια θεσμός για εμπόρους και καταναλωτές.

«Θεωρούμε δεδομένο ότι όλες οι δράσεις του Δ.Σ. δεν θα είχαν επιτυχία εάν δεν στηριζόμαστε στην καθημερινή επαφή και ανταλλαγή ιδεών και αποφάσεων με όλα τα μέλη μας. Τίποτα δεν θα ήταν εφικτό να πραγματοποιηθεί εάν δεν πίστευαν στην προσπάθεια μας δίνοντας οικονομική στήριξη για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης», τονίζουν τα μέλη της διοίκησης του Ε.Σ. σε σχετική ανακοίνωση.

«Η τρίτη διοργάνωση της Λευκής Νύχτας στη Λιβαδειά που αποτελεί πλέον θεσμό το Σαββάτο 29 Οκτωβρίου 2016 είναι η δική μας απάντηση στο δυσμενές κοινωνικοοικονομικό περιβάλλον και στο καταναλωτικό κοινό που, με την αμέριστη συμπαράσταση του, μας επιτρέπει να επιχειρούμε και να πραγματοποιούμε τέτοιου είδους εκδηλώσεις. Μία γιορτή του Λιβαδείτικου εμπορίου που, χωρίς διαπραγματεύσεις, θέλει να ανταποδώσει στον καταναλωτή, την εμπιστοσύνη του στην τοπική αγορά», τονίζει μεταξύ άλλων το Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Λιβαδειάς.

Ακολούθως ο Ε.Σ. ευχαριστεί την Αντιπεριφερειάρχη Φανή Παπαθωμά διότι όπως επισημαίνει τον θεσμό της Λευκής Νύχτας «αγκάλιασε από την πρώτη στιγμή η Περιφερειακή Ενότητα Βοιωτίας και η Αντιπεριφερειάρχης Φ. Παπαθωμά, συμβάλλοντας ενεργά στην θεσμική και οικονομική θωράκισή του».

Και καταλήγει: «Κοντά μας ο Δήμος Λεβαδέων και η Δήμαρχος, Γιώτα Πούλου, τους οποίους  επίσης ευχαριστούμε. Κλείνοντας δεν θα μπορούσαμε να μην ευχαριστήσουμε το Επιμελητήριο Βοιωτίας και τον Πρόεδρό του και επίτιμο πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Παναγιώτη Αγνιάδη ,που πάντα, ακούραστα και αγόγγυστα, στέκεται στο πλευρό μας».

Να θυμίσουμε πως το πρόγραμμα περιλαμβάνει live stage με τον γνωστό και αγαπητό στο κοινό καλλιτέχνη Δήμο Αναστασιάδη, παιχνίδια για παιδιά, face painting, ξυλοπόδαρους, κλόουν, street performers που θα δώσουν χαρά στους μικρούς αλλά και πνοή σε κάθε γωνιά της πόλης δημιουργώντας ένα χαρούμενο κλίμα και για τους μεγαλύτερους.

Ο Εμπορικός Σύλλογος με το σύνθημα «Ψωνίζω, διασκεδάζω, συμμετέχω» καλεί το κοινό το Σαββάτο 29 Οκτωβρίου σε ένα μαραθώνιο διασκέδασης και ψυχαγωγίας και κάνει γνωστό ότι τα καταστήματα στη Λιβαδειά θα παραμείνουν ανοιχτά από τις 5 το απόγευμα μέχρι τις 12 τα μεσάνυχτα και εκπληκτικές προσφορές.

«Με δωρεάν διασκέδαση για μικρούς και μεγάλους και μοναδικές προσφορές ανταποδίδουμε στο καταναλωτικό κοινό την στήριξη που μας προσφέρει», τόνισε ο Πρόεδρος του Ε.Σ. Λιβαδειάς Θανάσης Καλογρηάς.