Πέντε συμβουλές προς τους συνέδρους του ΣΥΡΙΖΑ

Κοινοποίηση στα Social Media

Του καθαρόαιμου Συριζαίου

(που περπατά στους διαδρόμους του Συνεδρίου και ψάχνει την Αριστερή πορεία του.)

 

  1. Πρώτα μάθαιτε τα ακριβή στοιχεία του «Κοινωνικού Σύριζα» και μετά καταργήστε τον «Κομματικό». Οι κάθε είδους μάχες δεν δίνονται με τηλεοπτικά σποτ ούτε με τοπικούς παράγοντες.

 

  1. Μην καταργήσετε τις «τάσεις» Τα μέλη σας είναι πλέον απομονωμένα από την υπόλοιπη κοινωνία, από τους ανθρώπους που μάχονται καθημερινά για την επιβίωση τους. Αν καταργήσετε και τις ιδεολογικές τάσεις οι άνθρωποι που ακόμα βρίσκονται στις τάξεις σας θα είναι πλέον εξαιρετικά μόνοι.

 

  1. Αφού οι Μπάτσοι – Γουρούνια – Δολοφόνοι μπήκαν έστω και με πολιτικά στους χώρους του Συνεδρίου, πείτε τουλάχιστον στους βουλευτές και τους υπουργούς που τους κουβάλησαν για να τους φυλάνε, να τους διαμηνύσουν να φέρονται πιο διακριτικά.

 

  1. Μην ξεχνάτε ότι αυτό που γίνεται από τις 13-16/10 είναι Συνέδριο Κόμματος, όχι κυβέρνησης. Μην απολογείστε για τα δικά της πεπραγμένων ούτε για τα δικά της λάθη. Δεν είναι δικά σας!

 

  1. Τίποτα δεν χαρίζεται, όλα κατακτιούνται. Αν αφήσετε τους παράγοντες να σχεδιάζουν και να πράττουν επειδή είστε πολύ ευγενικοί και δεν θέλετε να λέτε τα πράγματα με το όνομα τους, θα χάσετε και τον τίτλο του κόμματος μέσα από τα χέρια σας, όπως χάσατε το ίδιο το κόμμα.

 

Ναι, δεν είναι άρθρο ούτε ομιλία, είναι εικόνες και ήχοι στο 2ο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ

 

(To be continue)