Νέα κοινή ανακοίνωση από τις παρατάξεις της μειοψηφίας του ΔΣ για το προσφυγικό

Κοινοποίηση στα Social Media

Δεν έχει τέλος η αντιπαράθεση μεταξύ μειοψηφίας του ΔΣ Λεβαδέων και της Δημοτικής αρχής για το θέμα του προσφυγικού ζητήματος και της φιλοξενίας τους, σε διαμερίσματα στη Λιβαδειά.

Πλην της Λαικής Συσπείρωσης οι τρεις παρατάξεις της μειοψηφίας εξέδωσαν νέα κοινή ανακοίνωση εξαπολύοντας νέα επίθεση στη Δήμαρχο Γιώτα Πούλου για τις νεότερες εξελίξεις στην υπόθεση.

Η ανακοίνωση των παρατάξεων

Η Δήμαρχος Λεβαδέων κάλεσε τα Μ.Μ.Ε. και τους εμπλεκόμενους φορείς την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2016 στις 15.30 στο Παλαιό Δημαρχείο, να παρευρεθούν στην υπογραφή της σύμβασης ανάμεσα στην Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Λεβαδέων (ΚΕΔΗΛ) και την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τη φιλοξενία οικογενειών προσφύγων στη Λιβαδειά.

Όταν ζητήσαμε τη σύμβαση την ίδια ημέρα διαπιστώθηκε ότι δεν υπήρχε σύμβαση.

Καταγγείλαμε αμέσως την πρωτοφανή προχειρότητα και την ανευθυνότητα της Δημοτικής Αρχής, όταν διαπιστώσαμε τον εμπαιγμό και την υποτίμηση της νοημοσύνης μας και δεν γίναμε μάρτυρες στην εξαπάτηση των πολιτών.

Η «πολιτική απάτη» όμως συνεχίζεται, αφού μετά την αποκάλυψη ότι σύμβαση δεν υπήρχε και τις καταγγελίες εκ μέρους μας, η σύμβαση βαπτίσθηκε «υπογραφή όρων του προγράμματος».

Ο κατήφορος δεν έχει τελειωμό.

Καταγγέλλουμε τη Δήμαρχο και τη δημοτική πλειοψηφία για τις απαράδεκτες μεθοδεύσεις και τους καλούμε άμεσα να φέρουν τη σύμβαση προς συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Δεν θα επιτρέψουμε στη Δημοτική Αρχή να θέτει σε κίνδυνο τα συμφέροντα, το κύρος και την αξιοπιστία του Δήμου Λεβαδέων.