Το viotianet.gr στα κέντρα των αποφάσεων

Κοινοποίηση στα Social Media

Το ειδησεογραφικό site VIOTIANET.GR ξεκίνησε τη λειτουργία του το Νοέμβριο του 2012 έχοντας ως πρωταρχικό στόχο να ενημερώνει τους Βοιωτούς που ζουν στους έξι Καλλικρατικούς δήμους της περιφερειακής μας ενότητας. Μετά από δύο και πλέον χρόνια παρουσίας στον ειδησεογραφικό χώρο της Βοιωτίας και της Περιφέρειας Στερεάς, οι δεκάδες χιλιάδες επισκέπτες του αποδεικνύουν ότι είναι ένα από τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης των Βοιωτών πολιτών. Το site VΙΟΤΙΑΝΕΤ.GR έχει εισέλθει για τα καλά στη ζωή των Βοιωτών αφού καθημερινά οι περισσότερες από 15.000 επισκέψεις, επιβεβαιώνουν οτι ολοένα και περισσότεροι ενεργοί πολίτες το εμπιστεύονται για την ενημέρωσή τους.

 Δύο χρόνια δημιουργικά, που μας βοήθησαν να μεγαλώσουμε,να εξελιχθούμε και να συνεχίσουμε τις προσπάθειες να γίνουμε καλύτεροι. Το VΙΟΤΙΑΝΕΤ.GR, έχει βγει πλέον από τα σύνορα της Βοιωτίας και της Περιφέρειας Στερεάς, με δημοσιογραφικές συνεργασίες, σε όλη την Ελλάδα και με την συμμετοχή στον Σύνδεσμο Διαδικτυακών Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης (ΣΥΝΔΙΑΜΜΕ), που έχει μέλη δεκάδες ειδησεογραφικά sites, από όλη την Ελλάδα.Το VΙΟΤΙΑΝΕΤ.GR, δεν είναι απλό μέλος του ΣΥΝΔΙΑΜΜΕ, αλλά μετέχει στην διοικούσα επιτροπή και έχει λόγο στις αποφάσεις και στην στρατηγική του συνδέσμου.

Το VIOTIANET.GR αντιλαμβανόμενο την ανάγκη των επισκεπτών του για έγκυρη ενημέρωση, παρακολουθεί τις εξελίξεις μέσα και έξω από την περιφερειακή ενότητα της Βοιωτίας,με συνεργάτες στα κέντρα των αποφάσεων και υπόσχεται ειδήσεις με σεβασμό στην δημοσιογραφική δεοντολογία, χωρίς δεσμεύσεις και αγκυλώσεις. Στο VIOTIANET.GR , διατσαυρώνουμε και αναλύουμε τις ειδήσεις,  ενημερώνοντας για τις εξελίξεις στην περιφέρειά μας, στη χώρα μας, αλλά και  σε ολόκληρο τον κόσμο.

 Στόχος του  VIOTIANET.GR , είναι να αναπτυχθεί ακόμη περισσότερο στο διαδίκτυο, ώστε να προσφέρει στους επισκέπτες, πλήρη ενημέρωση και ψυχαγωγία.