Νίκος Θηβαίος και ΑΡΚ Θήβας στην Αλυκή

Κοινοποίηση στα Social Media

Δελτίο τύπου

Σε συνέλευση των κατοίκων της Αλυκής, μετά από πρόσκληση του τοπικού συλλόγου, συμμετείχε ο βουλευτής Βοιωτίας, Νίκος Θηβαίος, μαζί με αντιπροσωπεία της Δημοτικής Παράταξης ΑΡΚ, με επικεφαλής τον Δημοτικό Σύμβουλό, Γιάννη Κόρδατζη.
Μεταξύ άλλων, συζητήθηκε το πρόβλημα της απένταξης της περιοχής, ως αναδασωτέας και της αποκατάστασης της νομιμότητας στον οικισμό, καθώς και οι ενέργειες που πρέπει να γίνουν σε συνεργασία με τον Υπουργείο Περιβάλλοντος, με αφορμή το θετικό νομοθετικό πλαίσιο που διαμορφώνεται.
Επίσης, συζητήθηκε το θέμα της υδροδότησης του οικισμού και η ανάγκη αντικατάστασης του παλιού δικτύου ύδρευσης.

Από το γραφείο του βουλευτή Βοιωτίας,
Νίκου Θηβαίου

Δελτίο τύπου

Με πρωτοβουλία του ΑΡΚ Θήβας την Κυριακή 9/10/2016 πραγματοποιήθηκε στην Αλυκή συνάντηση με μεγάλη συμμετοχή των κατοίκων του οικισμού.
Έγινε ενημέρωση εκατέρωθεν και ακολούθησε εποικοδομητική συζήτηση με τους κατοίκους παρουσία και του Πρόεδρου του Τ.Σ. της Ξηρονομής Κου Στάθη Κεφαλά για τα προβλήματα του οικισμού όπως το θέμα της υδροδότησης, της ποιότητας του νερού και την άδικη και εκβιαστική οικονομική επιβάρυνση των κατοίκων με την επιβολή από την Δημοτική Αρχή «ανταποδοτικού τέλους» χωρίς καμιά νομιμότητα καθώς και το θέμα της ολοκληρωμένης χωροθέτησης του οικισμού ώστε να καλύπτει τις ήδη δομημένες εκτάσεις του στα πλαίσια της νέας νομοθετικής ρύθμισης.
Στην συνάντηση παρεβρέθει και έκανε παρέμβαση ο Βουλευτής Βοιωτίας Νίκος Θηβαίος.
Στα πλαίσια αυτής της συζήτησης αναλήφθηκαν από κοινού δράσεις και παρεμβάσεις με στόχο την οριστική και τελεσίδικη λύση αυτών των προβλημάτων καθώς και την ανάδειξη των μεγάλων πλεονεκτημάτων της περιοχής.
ΘΗΒΑ 10/10/2016