Δήλωση συμπαράστασης στον αγώνα των αγροτών από το δήμαρχο Ν. Παπαγγελή

Κοινοποίηση στα Social Media

papaggelisnikΣτο πλευρό των αγροτών τάσσεται με ανακοίνωσή του ο δήμαρχος Λεβαδέων Νίκος Παπαγγελής ανταποκρινόμενος στο χθεσινό κάλεσμα και δηλώνει ότι «στηρίζει τον δίκαιο αγώνα τους ενάντια στην κυβερνητική τακτική που οδηγεί τους αγρότες σε οικονομικό αφανισμό και σε εγκατάλειψη της αγροτικής παραγωγής».

Όπως τονίζει ο κ. Παπαγγελής «το υψηλό κόστος παραγωγής στον πρωτογενή τομέα (τιμή πετρελαίου, αλλαγή φορολογικού καθεστώτος, αγροτικά εφόδια κ.λ.π.), η έλλειψη αγροτικών υποδομών (αρδευτικά έργα και παράλληλα έργα αναδασμών)» οδηγεί τους παραγωγούς «στην εξαθλίωση και ως εκ τούτου στην εγκατάλειψη και συρρίκνωση του πρωτογενούς τομέα της οικονομίας, που σύμφωνα με τις κυβερνητικές εξαγγελίες αποτελεί το συγκριτικό πλεονέκτημα της ελληνικής οικονομίας».

Καταλήγοντας επισημαίνει: «Με όλες τις δυνάμεις μου θα βρίσκομαι δίπλα στους αγρότες του νομού μας, οι οποίοι ξεκίνησαν σήμερα τις κινητοποιήσεις τους, και εύχομαι ο αγώνας τους να δικαιωθεί για το καλό όλης της τοπικής κοινωνίας, καθώς πεποίθησή μου είναι ότι η ανάπτυξη και στήριξη του πρωτογενή τομέα είναι το μέσο για την αντιμετώπιση των δυσμενών οικονομικών συνθηκών που βιώνουμε εξαιτίας της κρίσης».