Την Κυριακή ο 4ος Τροφώνιος Ημιμαραθώνιος στη Λιβαδειά. “Έλα κι εσύ”

Κοινοποίηση στα Social Media

Με κλειστούς δρόμους την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου η Λιβαδειά υποδέχεται δρομείς από διάφορα μέρη της χώρας. “Καλούμε τους πολίτες στη γιορτή της Κυριακής, να βγουν στους δρόμους, να συμμετάσχουν, να χειροκροτήσουν και να χαρούν μαζί με τους δρομείς και τους επισκέπτες που θα έρθουν από όλοι την Ελλάδα”.


Αυτό τόνισαν στην σημερινή συνέντευξη Τύπου η Αντιπεριφερειάρχης Φανή Παπαθωμά και η Δήμαρχος Λιβαδειάς Γιώτα Πούλου για τον 4ο Τροφώνιο Ημιμαραθώνιο Λιβαδειάς και των παράλληλων εκδηλώσεων.


Με την λέξη “συνεργασία” να κυριαρχεί οι διοργανωτές τόνισαν ότι σηματοδοτείται η αρχή μιας νέας εποχής στην αναβάθμιση του αγώνα και ευελπιστούν ότι θα είναι μια από τις καλύτερες διοργανώσεις των τελευταίων χρόνων.
“Η Περιφερειακή Ενότητα Βοιωτίας στέκεται αρωγός στις προσπάθειες αναβάθμισης και θα συμβάλλει για την ανάπτυξη της διοργάνωσης. Θέλουμε στην περιοχή μας ο Τροφώνιος Ημιμαραθώνιος να έχει κυρία θέση στα αθλητικά και όχι μόνο, δρώμενα της περιφέρειας” τόνισε η Αντιπεριφερειάρχης της Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας Φανή Παπαθωμά.


“Εγώ και η κα Παπαθωμά θα μπούμε στη γραμμή εκκίνησης την Κυριακή έστω και συμβολικά για να δώσουμε την στήριξή μας σε αυτή τν προσπάθεια που γίνεται για την ανάδειξη της πόλης. Θέλουμε να κάνουμε τον Τροφώνιο Ημιμαραθώνιο το μεγαλύτερο και μαζικότερο γεγονός στη Στερεά Ελλάδα. Το θέλουμε, το πιστεύουμε