Στην λειτουργιά του κοινωνικού φροντιστηρίου και για τη νέα σχολική χρονιά προχωρά το Ε.Κ. Λιβαδειάς

Κοινοποίηση στα Social Media

Το  Εργατικό Κέντρο Λιβαδειάς ανακοίνωσε ότι συνεχίζει για Πέμπτη συνεχή χρονιά τη  λειτουργία του «Κοινωνικού Φροντιστηρίου», στην επαρχία του για τα παιδιά των οικονομικά αδυνάτων οικογενειών.

Παράλληλα απεύθυνε κάλεσμα «σε όσους εκπαιδευτικούς θέλουν, σ’ αυτές τις δύσκολες εποχές που ζούμε, να λάβουν μέρος σ’ αυτή την προσπάθεια αλληλεγγύης».

Όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν τα παιδιά τους στο Κοινωνικό Φροντιστήριο, για το Σχολικό έτος 2016-2017, μπορούν να συμπληρώσουν την σχετική αίτηση στο Εργατικό Κέντρο Λιβαδειάς.

Μαζί με την αίτηση του κηδεμόνα πρέπει να κατατεθεί φωτοτυπία της αστυνομικής ταυτότητας ή του διαβατηρίου, βεβαίωση φοίτησης από το σχολείο που φοιτά ο μαθητής, πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης, φωτοτυπία εκκαθαριστικού και Ε9, θεωρημένα ή υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/86, θεωρημένη από την αρμόδια Δ.Ο.Υ ότι δεν υποβάλλεται φορολογική δήλωση, φωτοτυπία της πρώτης σελίδας του βιβλιαρίου απορίας προνοίας ή φωτοτυπία της κάρτας ανεργίας.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με το Εργατικό Κέντρο Λιβαδειάς στο τηλ.  22610 28344.