Μοναδικό υπερθέαμα στους ουρανούς της Τανάγρας στη Βοιωτία (video – Φωτο)

Κοινοποίηση στα Social Media

Ένα Σαββατοκύριακο γεμάτο δράση, μ’ ένα μοναδικό υπερθέαμα ακροβατικών ελιγμών και πτήσεων ακριβείας, απήλαυσαν χιλιάδες φίλοι της αεροπορίας που βρέθηκαν στην Αεροπορική Βάση της Τανάγρας το Σαββατοκύριακο 17 και 18 Σεπτεμβρίου, όπου οι καλύτεροι πιλότοι στρατιωτικών και πολιτικών αεροσκαφών θα δώσουν το δυναμικών «παρών» σ’ ένα σόου που κόβει την ανάσα και ανεβάζει την αδρεναλίνη στα ύψη.
Σύμφωνα με τους διοργανωτές, ήταν το μεγαλύτερο αεροπορικό γεγονός της Νοτιοανατολικής Ευρώπης για το 2016, με συμμετοχές από διάφορες χώρες.
Γεγονός είναι ότι το «Athens Flying Week International AirShow» προσέφερε μοναδικές συγκινήσεις.
Το πιο θερμό χειροκρότημα των δεκάδων χιλιάδων επισκεπτών κέρδισαν φυσικά οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις και συγκεκριμένα η Πολεμική Αεροπορία με το ‘’Zeus’’ F-16 demo team, το ΔΑΙΔΑΛΟΣ demo team (T-6), το ελικόπτερο SUPER PUMA, το Mirage 2000-5 και το F-4E AUP Phantom II. Την παρουσία των Ενόπλων Δυνάμεων συμπλήρωσε το Πολεμικό Ναυτικό με τα ελικόπτερα Sea Hawk αλλά και η Αεροπορία Στρατού με τα επιθετικά ελικόπτερα Apache.
Εντυπωσιακοί επίσης ήταν όλοι οι συμμετέχοντες που καθήλωσαν τους θεατές που παρακολουθούσαν με κομμένη την ανάσα τα τις «μαγικές» πτήσεις με χαρακτηριστικό παράδειγμα τους πιλότους που βγήκαν εν πτήση στα φτερά και χαιρέταγαν το πλήθος που δεν πίστευε στα μάτια του.

t1 t2 t4 t5 t6 t7 t8 t9 t10 t11 t3