Στην 81η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης το Επιμελητήριο και επιχειρήσεις της Βοιωτίας

Κοινοποίηση στα Social Media

Το Επιμελητήριο Βοιωτίας και μέλη της επιχειρηματικής κοινότητας θα συμμετάσχουν στην 81η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ), που θα πραγματοποιηθεί, από 10 έως 18 Σεπτεμβρίου 2016, στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο HELEXPO, στη Θεσσαλονίκη.

«Στόχος της συμμετοχής μας είναι η ανάδειξη της παραγωγικής φυσιογνωμίας και της επιχειρηματικής ταυτότητας της  Βοιωτίας. Άλλωστε, η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης, με ιστορία 80 χρόνων, αποτελεί διαχρονικά ένα από τα σημαντικότερα εκθεσιακά γεγονότα της Ελλάδας, διεθνούς ακτινοβολίας», σημειώνει χαρακτηριστικά ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Παναγιώτης Αγνιάδης.

Στη προηγούμενη διοργάνωση η ΔΕΘ φιλοξένησε περί τους 1.000 εκθέτες σε 27.000 τ.μ., υποδέχθηκε 13 διεθνείς συμμετοχές, ενώ προσέλκυσε περισσότερους από 220.000 επισκέπτες.

Φέτος, το στοιχείο που χαρακτηρίζει περισσότερο από κάθε άλλη φορά την Έκθεση είναι αυτό της διεθνοποίησης, αφού θα υπάρξει εθνική συμμετοχή από μεγάλες αγορές του εξωτερικού (Ρωσία, Τουρκία, Νότια Κορέα κ.α.) με την Ρωσία να συμμετέχει, ως τιμώμενη χώρα καταλαμβάνοντας με τις επιχειρήσεις της εκθεσιακό χώρο 3.000 τ.μ.

Όπως έκανε γνωστό ο κ. Αγνιάδης οι βοιωτικές επιχειρήσεις, στις οποίες με την ευκαιρία ευχήθηκε «καλές δουλειές» θα φιλοξενηθούν στο περίπτερο 17 του κτιρίου 2 της ΔΕΘ.

Πιο συγκεκριμένα οι επιχειρήσεις αυτές είναι οι εξής: ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. «ΕΡΚΥΝΑ», παραγωγή παραδοσιακών τροφίμων, ΑΠΟΣΤΑΓΜΑΤΟΠΟΙΙΑ-ΠΟΤΟΠΟΙΙΑ «Δ. ΔΟΥΓΕΚΟΣ», παραγωγή & εμφιάλωση τσίπουρου και αλκοολούχων ποτών, HELLAS QUALITY FOODS ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ, συσκευασία τυποποίηση σκόρδου, ΑΦΟΙ ΤΖΕΛΑΤΗ & ΣΙΑ ΕΕ, πλεκτήριο-καλτσοποιία.

COSMOSOLAR ΕΠΕ, βιομηχανία κατασκευής ηλιακών θερμοσίφωνων.