Σε μαζική συμμετοχή στο συλλαλητήριο στη ΔΕΘ καλούν Ε.Κ. και σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ επ. Λιβαδειάς

Κοινοποίηση στα Social Media

Προσκλητήριο «ενότητας, αγώνα και συμμετοχής» στο Πανεργατικό Αγωνιστικό Συλλαλητήριο, που γίνεται στη Θεσσαλονίκη το Σάββατο 10 Σεπτέμβρη 2016 απεύθυνε το Εργατικό Κέντρο Λιβαδειάς.

Παράλληλα κάνει γνωστό ότι όσοι εργαζόμενοι, άνεργοι, συνταξιούχοι, αγρότες και μικρομεσαίοι της επαρχίας Λιβαδειάς επιθυμούν να μεταβούν δωρεάν στο συλλαλητήριο στη Θεσσαλονίκη, θα αναχωρήσει λεωφορείο από το Εργατικό Κέντρο το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2016 στις 8:30 το πρωί.

Όσοι  θέλουν να πάρουν μέρος μπορούν να το δηλώσουν στα τηλέφωνα : 22610 28344 και  6934640599.

Στο πανελλαδικό συλλαλητήριο διαμαρτυρίας των συνδικάτων  που θα πραγματοποιηθεί το στη Δ.Ε.Θ. θα συμεμτάσχει και ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ Επαρχίας

Το συλλαλητήριο όπως τονίζει ο Σύλλογος «θα πρέπει αποτελέσει βασικό μοχλό πίεσης  προκειμένου να αλλάξει ο τόπος σελίδα και να εφαρμοστούν πολιτικές που στο επίκεντρό τους θα έχουν την κοινωνία που σήμερα βρίσκεται υπό κατάρρευση , ως  συνέπεια των αντιλαϊκών πολιτικών που πεισματικά εφαρμόζονται από την νέα μνημονιακή συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ».

Ο Σύλλογος όπως τονίζει και ο Πρόεδρος του Νίκος Μπούρας «παραμένει με συνέπεια και αγωνιστικότητα στις διαχρονικές θέσεις για το Δημόσιο και Κοινωνικό χαρακτήρα της διαχείρισης των απορριμμάτων, της Υγείας της Παιδείας, της Ασφάλισης» και επιμένει «με αποφασιστικότητα στη συγκρότηση ενός ενιαίου μετώπου ενάντια στις ιδιωτικοποιήσεις, στο ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας, στις νεοφιλελεύθερες και βάρβαρες πολιτικές των μνημονίων και όσων τα εφαρμόζουν».

Καταλήγοντας σε σχετική ανακοίνωση ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ επ. Λιβαδειάς υπογραμμίζει: «Όλοι μαζί, ενωτικά, αγωνιστικά και με θάρρος, μπορούμε να τα καταφέρουμε».