Αφρώδης… χείμαρος Κουρτάκη στη Βουλή

Κοινοποίηση στα Social Media

nimoΤου Νίκου Μερτζάνη

Κάλεσαν τον εκδότη της εφημερίδας” Παραπολιτικά”, Γιάννη Κουρτάκη, στην επιτροπή της Βουλής για τα θαλασσοδάνεια κομμάτων και ΜΜΕ κι αυτός “έδωσε” των πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά:” Ο Σαμαράς με πήρε προσωπικά τηλέφωνο, για να αποσύρω ηχητικό ντοκουμέντο που αναφερόταν στον Ισίδωρο Ντογιάκο”

 Αυτό ήταν. Πανικός από τον Κασιδιάρη και τον βουλευτή της ΝΔ Δημήτρη Σταμάτη. Την αντίδραση  Σταμάτη και ΝΔ, προκάλεσαν οι ισχυρισμοί του Κασιδιάρη οτι είναι όντως η φωνή του Σαμαρα στο ηχητικό ντοκουμέντο, ότι  ήταν ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς. Το ηχητικό  εμφάνιζε, τον πρώην πρθυπουργό, να συνομιλεί με τον εισαγγελέα Ισίδωρο Ντογιάκο και να τον αποκαλεί « Ψηλό Παναθηναϊκάκια».

 Ο Γ. Κουρτάκης επιτέθηκε και  στον εκδότη της εφημερίδας “Δημοκρατία” Γ. Φιλιππάκη, κάνοντας λόγο για               «δοσοληψίες του Φιλιππάκη με ένα επιχειρηματία που καταλήστεψε τα μίντια», ενώ τον συνέδεσε με τον φυγόδικο επιχειρηματία Κυριακίδη.

 Όσον αφορά στο λόγο της κλήσης του στην επιτροπή, εξήγησε οτι, το δάνειο που πήρε η εταιρεία του από την Εθνική Τράπεζα τον Φεβρουάριο του 2014, ύψους 800.000 ευρώ είναι μη ληξιπρόθεσμο, πλήρες και ενήμερο.  

 Όπως φαίνεται και πιο πάνω στο κείμενο, οι βουλευτές της ΝΔ, δεν αντέδρασαν με το γεγονός οτι , ο Αντώνης Σαμαράς, πήρε τηλέφωνο έναν δημοσιογράφο και εκδότη, για να αποσύρει είδηση. Γιατί ; Ήταν σύνηθες φαινόμενο;Μήπως αυτό ονομάζεται παρέμβαση στην ελευθερουπία;