Μεταξύ των καλεσμένων του Κυριάκου Μητσοτάκη και ο Γ. Καράμπελας σε δείπνο με μενού θαλασσινά αλλά και… πολιτική

Κοινοποίηση στα Social Media

Πρόσφατα με την ευκαιρία του τριημέρου του Δεκαπενταύγουστου ο Πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης κάλεσε σε δείπνο στο σπίτι της οικογένειας στα Χανιά βουλευτές και στελέχη του κόμματος.

Στο δείπνο παρακάθισαν ο Γιάννης Πλακιωτάκης, ο Θόδωρος Φορτσάκης, η Όλγα Κεφαλογιάννη, ο Γιάννης Κεφαλογιάννης, ο Λευτέρης Αυγενάκης και ο Βασίλης Κικίλιας. Προσκεκλημένοι επιπλέον ήταν δύο πρώην βουλευτές, ο Μάξιμος Σενετάκης (Ηρακλείου) και ο Γιάννης Καράμπελας (Βοιωτίας), καθώς και πρόεδρος της ΕΣΕΕ, Βασίλης Κορκίδης, που παραθερίζει αυτές τις μέρες στα Χανιά. Φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει ο επίτιμος πρόεδρος της ΝΔ, Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, ενώ στο δείπνο εκτός από τους πολιτικούς ήταν και τέσσερα φιλικά ζευγάρια του Κυριάκου.

Στη συζήτηση όπως αναφέρει το koolnews.gr «κυριάρχησε η πολιτική κατάσταση στη χώρα, ενώ λόγω της παρουσίας του Βασίλη Κικίλια η παρέα εστίασε στο προσφυγικό. Άπαντες ήταν πάντως πολύ χαλαροί και ευδιάθετοι, προεξαρχούσης της συζύγου του προέδρου της ΝΔ, Μαρέβα, που… έκλεψε την παράσταση με την εύθυμη διάθεσή της».