Ο Εμπορικός Σύλλογος συμμετέχει στην καμπάνια της ΠΑΕ Λεβαδειακός «Η Ομάδα της Πόλης Μας»

Κοινοποίηση στα Social Media

Στο πλαίσιο της ιστορίας της Λιβαδειάς αλλά και στην αθλητική ιστορία όλης της χώρας όπως τονίζει ο Εμπορικός Σύλλογος της πόλης, «περίοπτη θέση διατηρεί χρόνια τώρα με την παρουσία της στην Α’ εθνική κατηγορία, η ομάδα της πόλης μας, ο Λεβαδειακός».

Εγκαινιάζοντας την συνεργασία για την καινούργια περίοδο ο Ε.Σ. Λιβαδειάς επισημαίνει ότι στηρίζει την καμπάνια «Μια Πόλη μια Ομάδα» ενώ για το σκοπό αυτό πραγματοποιήθηκε και συνάντηση  του ΔΣ του Συλλόγου με τον Γενικό Διευθυντή της ΠΑΕ Λεβαδειακός Ανδρέα Νικάκη

Όπως αναφέρεται σε ενημέρωση του Ε.Σ. μεταξύ άλλων προτείνεται η κάλυψη με διαφημιστικές πινακίδες απέναντι από τα επίσημα και των Θυρών 1 και 3 από τοπικές επιχειρήσεις και μόνο.

Η πλευρά που θα καλύψουν είναι μη τηλεοπτική και οι διαφημιζόμενοι  θα πρέπει να καλύπτουν ένα τυπικό brand name level status στην εγχώρια αγορά.

Οι πινακίδες θα παραμείνουν για την αγωνιστική περίοδο 2016 – 2017 και η μέγιστη τιμή, συμπεριλαμβανομένων υλικών κατασκευής και τοποθέτησης, είναι τα 300 ευρώ.

Η πληρωμή θα μπορεί να γίνει και μέσω χρεωστικής κάρτας λόγω Capital Controls προς διευκόλυνση.

Επίσης όπως σημειώνει ο ΕΣ «οι συνεργάτες διαφημιζόμενοι θα λάβουν μέρος, με τρόπο που θα συμφωνηθεί στην παρουσίαση της φανέλας, σε ένα Show 2 περίπου ωρών που θα πραγματοποιηθεί τον Σεπτέμβρη σε ανοικτό χώρο με πολλούς προσκεκλημένους, ένα Event που θα διοργανώνει κάθε έτος η Π.Α.Ε Λεβαδειακός με την συνεργασία του Δήμου και άλλων φορέων».

Τέλος γίνεται γνωστό ότι «θα υπάρξει συμφωνία με τις τοπικές επιχειρήσεις που θα λάβουν μέρος για τους τρόπους συμμετοχής τους, τις υποχρεώσεις τους μα και τις υποχρεώσεις τις Π.Α.Ε απέναντι αυτών» ενώ καταληκτική ημερομηνία αιτήσεων είναι στις 3 Αυγούστου 2016.

Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να επικοινωνήσουν με τον Εμπορικό Σύλλογο Λιβαδειάς στο

22610-24218 και το Νότη Αγνιάδης (22610-26750 και 694-7306108).