Μεταπτυχιακό στην Διοίκηση Επιχειρήσεων, από το Επιμελητήριο Βοιωτίας και την Ε.Ε.Δ.Ε.

Κοινοποίηση στα Social Media

Στο πλαίσιο συνεργασίας τους το Επιμελητήριο Βοιωτίας και η Ελληνική Εταιρία Διοίκησης Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ) αποφάσισαν την επανάληψη του Μεταπτυχιακού Προγράμματος στη Διοίκηση Επιχειρήσεων.

Το πρόγραμμα θα υλοποιηθεί στη  Λιβαδειά και είναι ειδικά σχεδιασμένο για στελέχη επιχειρήσεων, οργανισμών και αυτοαπασχολούμενων, τα οποία επιθυμούν να προετοιμαστούν για θέσεις αυξημένης ευθύνης και γενικότερων καθηκόντων (general management).

Όπως επισημαίνουν οι διοργανωτές «η ποιότητα  της προσφερόμενης εκπαίδευσης στηρίζεται σε σημαντικό βαθμό στην παρακολούθηση των σύγχρονων εξελίξεων στο διεθνή επιχειρησιακό στίβο μια που η επιχειρηματική δραστηριότητα αποκτά όλο και πιο έντονα παγκόσμιο χαρακτήρα» ενώ το διδακτικό προσωπικό «αποτελεί πετυχημένο συνδυασμό καθηγητών με έμπειρους μάνατζερ, διακεκριμένους εισηγητές και προσωπικότητες από τον κόσμο των επιχειρήσεων».

Στόχος είναι η συμβάλλή «στην ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας των επιχειρήσεων της Βοιωτίας και της ευρύτερης περιοχής, μέσα από την επένδυση στη γνώση και το ανθρώπινο δυναμικό».

Το Μεταπτυχιακό έχει προγραμματισθεί  να υλοποιηθεί από 18 Νοεμβρίου 2016 έως  26 Μαΐου 2018, τα μαθήματα θα διεξάγονται στην ελληνική γλώσσα, Παρασκευή από τις 5 το απόγευμα μέχρι τις 9:30 το βράδυ και Σάββατο από τις 9 το πρωί μέχρι τις 5 το απόγευμα ανά δεκαπέντε ημέρες, στις  αίθουσες διδασκαλίας του Επιμελητηρίου Βοιωτίας, (Λ. Κουτσοπετάλου  1,  Λιβαδειά).

Το κόστος συμμετοχής για τα μέλη του Επιμελητηρίου Βοιωτίας ανέρχεται στο ποσό των 3.700 ευρώ και για τα μη μέλη στα 3.900 ευρώ, το κόστος αυτό μπορεί να καλυφθεί με το 0,24% της επιπλέον εργοδοτικής εισφοράς, που καταβάλουν οι εταιρίες για την ενίσχυση των προγραμμάτων Επαγγελματικής Εκπαίδευσης του ΟΑΕΔ, ενώ στην τιμή συμπεριλαμβάνονται βιβλία, case studies, σημειώσεις γραμμένες ειδικά για το πρόγραμμα.

Οι αιτήσεις εγγραφής θα πρέπει να υποβληθούν το αργότερο μέχρι  11 Νοεμβρίου 2016 και λόγω του περιορισμένου αριθμού συμμετεχόντων, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας των αιτήσεων και θα ακολουθήσει επιλογή.

Υπεύθυνος για την διοργάνωση και διεξαγωγή του προγράμματος είναι ο Οικονομικός Επόπτης του Επιμελητηρίου Βοιωτίας, Λουκάς Παπαχαραλάμπους, και για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφέρονται μπορούν να τηλεφωνήσουν στο 22610-27031, ή στην Ε.Ε.Δ.Ε. (Νίκος Βλασσόπουλος ή Μάκης Φιτέογλου) 210 21 12 000-9 καθώς και στον διαδικτυακό σύνδεσμο:

http://www.eede.gr/programs/metaptuxiako-programma-sth-dioikhsh-epixeirhsewn