Λεβαδειακός: Ρόστερ για… ψηλά

Κοινοποίηση στα Social Media

Μετά τις τελευταίες δυο μεταγραφές (Ζεζίνιο, Καλτσάς) ο Λεβαδειακός έφθασε μέχρι στιγμής τις οκτώ συνολικά μεταγραφικές κινήσεις. Είχαν προηγηθεί και οι Ναμάσκο, Καραχάλιος, Βασιλείου, Σουμπίνιο και ο νεαρός βραζιλιάνος Ντα Σίλβα που θα περάσει λίγο ακόμα από το «μικροσκόπιο» του Ντόστανιτς.

Με αυτές τις κινήσεις έχουμε την εντύπωση ότι η ομάδα μάλλον «κλείνει» τον φετινό μεταγραφικό σχεδιασμό αφήνοντας όμως ένα «παραθυράκι» αν και εφ’ όσον προκύψει κάτι το εξαιρετικό.

Το φετινό ρόστερ του Λεβαδειακού φαίνεται να έχει ποιότητα, πλουραλισμό αλλά και το κυριότερο βάθος σε όλες τις γραμμές. Ένα ρόστερ που σίγουρα ζηλεύουν αρκετές ομάδες στη Super League. Ένα ρόστερ που «γεννάει» προσδοκίες και στόχους για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά.

Γιατί ο Λεβαδειακός εκτός του ότι κράτησε τον περσινό καλό κορμό έκανε και τις κατάλληλες προσθήκες που χρειάζοταν για να δημιουργήσει μια πέραν του δέοντος ανταγωνιστική ομάδα,

Σίγουρα ο Ντάρκο Ντόστανιτς θα έχει ευχ’αριστο πονοκέφαλο στο να καταρτίζει μια πολύ καλή όχι μόνα ενδεκάδα αλλά και 18άδα για κάθε αγώνα.

Πάντως αν θέλουμε να κάνουμε μια πρώτη εκτίμηση, αν και είναι νωρίς, θα μπορούσαμε να επικεντρωθούμε σε μια ενδεκάδα που κατ’ αρχάς δείχνει το πως μπορεί να ξεκινά και να στηρίζεται η ομάδα.

Κάτω από τα δοκάρια εκτιμάμε ότι θα είναι ο έμπειρος Στάνισλαβ Ναμάσκο. Δεν πρέπει να υποτιμηθούν όμως Μοσχονάς και Δασκαλάκης με τον πρώτο να έχει δείξει δείγματα της αξίας του την περσινή σεζόν.

Στο κέντρο της άμυνας θα δεσπόζει σίγουρα η μορφή του Έντι Ουόν με συμπαραστάτη τον Θοδωρή Τριποτσέρη. Εδώ έχουμε και το βάθος αφού Μεντί και Μανωλάς έχουν δείξει ότι μπορούν να ανταπεξέλθουν σε αυτές τις θέσεις αλλά και οι δυο τους μπορούν να αναπληρώσουν και την αριστερή πλευρά εκεί που σίγουρα δεσπόζει μια άλλη μορφή. Ο Κάρλος Μιλιάζες. Δεξιά ο Θανάσης Μουλόπουλος με καμ μπάκ τον Μάριο Τόπι ενώ μην ξεχνάμε τον Αντώνη Μάγκα που φέτος δείχνει να θέλει να εξελιχθεί και να κερδίσει θέση στην 11άδα.

Στο μεσοαμυντικό κομμάτι ο Δημήτρης Μαχαίρας και λίγο πιο μπροστά ο Ζεζίνιο που έρχεται με καλές συστάσεις. Ο Καλτσάς και ο Καραχάλιος δεν ήρθαν για να μείνουν στο πάγκο και σίγουρα θα είναι ανταγωνιστικοί και αυτό θα βγει καλό στον Λεβαδειακό.

Μεσοεπιθετικά θα δεσπόζει η μορφή του Σουμπίνιο που όλοι περιμένουμε να γίνει ο ηγέτης της ομάδας και να μας προσφέρει αυτά που μας πρόσφερε στο προηγούμενο πέρασμά του.

Πιστεύουμε ότι φέτος μπορεί να είναι και η χρονιά του Μπελγκαζαουνί. Ένας παίκτης που μπορεί να βοηθήσει στα μέγιστα στη μεσαία και επιθετική γραμμή. Ο Βαγγέλης Μάντζιος βέβαια στην επίθεση θα είναι ο κάπτεν και το βαρύ πυροβολικό της ομάδας έχοντας αρκετές φορές ως συμπαραστάτη τον Πέτρο Γιακουμάκη, δεύτερο σκόρερ πέρυσι της ομάδας. Μην ξεχνάμε και τον Στέλιο Βασιλείου που ήρθε για να συνεχίσει αυτό που άφησε όταν έφυγε. Και φυσικά υπάρχει και ο Παππάς αλλά και οι νεαροί και ελπιδοφόροι Καψάσκης, Χατζηλάμπρος και Χαλκουτσάκης.

Αυτές είναι οι πρώτες μας εκτιμήσεις χωρίς να αποκλείονται και οι όποιες αλλαγές. Η προετοιμασία και τα φιλικά θα μας δείξουν περισσότερα. Το σίγουρο είναι αυτό που είπαμε από την αρχή. Το ρόστερ της ομάδας είναι για άλλους στόχους πλην της παραμονής.

Τερματοφύλακες: Ναμάσκο, Μοσχονάς, Δασκαλάκης, Συνοδινός, Τσιντώτας

Αμυντικοί: Ουόν, Τριποτσέρης, Μεντί. Μανωλάς, Μουλόπουλος, Μιλιάζες, Τόπι, Μάγκας

Μέσοι: Παππάς, Καραχάλιος, Μαχαίρας, Μπελγκαζαουνί, Σένκα, Σουμπίνιο, Καλτσάς, Ζεζίνιο

Επιθετικοί: Μάντζιος, Γιακουμάκης, Βασιλείου, Καψάσκης, Χατζηλάμπρος, Χαλκουτσάκης,

Πηγή: http://www.stereasports.gr/