Συνάντηση Κ. Μπακομήτρου με Χ. Δημητρίου για τα θέματα της Παιδείας στη Στερεά

Κοινοποίηση στα Social Media

Με τον Περιφερειακό Διευθυντή  Πρωτοβάθμιας Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας Χρήστο Δημητρίου συναντήθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης Κωνσταντίνος Μπακομήτρος.

Οι δύο άνδρες συζήτησαν για θέματα που αφορούν τα σχολεία και τον προγραμματισμό δράσεων για τη νέα σχολική χρονιά 2016-2017 δίνοντας έμφαση στην την έγκαιρη ενημέρωση όσον αφορά την εκπαίδευση στα σχολεία της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, σύμφωνα και με την προτροπή του Περιφερειάρχη Κώστα Μπακογιάννη για ένα πλαίσιο διευκόλυνσης του παιδαγωγικού σκοπού  των μαθητών και των οικογενειών τους.

Επισημάνθηκε παράλληλα ότι είναι σημαντικό είναι  να επιτυγχάνεται η μετακίνηση των μαθητών και η μεταφορά τους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο καθόλη τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς και σε όλες τις περιοχές των  Περιφερειακών Ενοτήτων της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Επίσης υπήρξε διαβεβαίωση πως δεν υφίσταται καμία ανησυχία για τις ελλείψεις και τα κενά των εκπαιδευτικών στα σχολεία και των δύο βαθμίδων ενώ ο κ. Μπακομήτρος δεν παρέλειψε να επισημάνει μεταξύ άλλων: «Η ανασυγκρότηση της Περιφερειακής Επιτροπής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης & Κατάρτισης της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας έχει ακριβώς ως στόχο την επισήμανση και προώθηση  προβλημάτων που χρήζουν άμεσης επίλυσης του Υπουργείου».