Ανανέωση σε ηλικία αλλά και ιδέες στη ΝΕ ΠΑΣΟΚ Βοιωτίας

Κοινοποίηση στα Social Media

Ανανέωση στελεχών που αγγίζει το 80% προέκυψε από τις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ στη Βοιωτία για την ανάδειξη νέας Νομαρχιακής Επιτροπής και τοπικών οργάνων ενώ όπως επισημάνθηκε σε ικανοποιητικά επίπεδα (λαμβάνοντας υπόψη την περίοδο που διανύουμε) κινήθηκε η συμμετοχή των μελών στις κάλπες που είχαν στηθεί σε 5 Δήμους.

Εκλογικά κέντρα λειτουργήσουν στους δήμους Λεβαδέων, Θηβαίων (και Τανάγρα), Ορχομενού Αλιάρτου – Θεσπιέων και Διστόμου – Αράχωβας – Αντίκυρας.
Όπως επισημαίνουν τα στελέχη του κόμματος σε μια δύσκολη περίοδο για την Ελληνική Κοινωνία, σε ένα ρευστό κοινωνικό, οικονομικό και πολιτικό περιβάλλον στην Ελλάδα και στην Ευρώπη, πάνω από 30000 Έλληνες πολίτες, ανταποκρίθηκαν, εν μέσω θέρους και συμμετείχαν στις διαδικασίες για την εκλογή των νέων Νομαρχιακών και Δημοτικών Οργάνων του ΠΑΣΟΚ ενώ όπως έκανε γνωστό με δηλώσεις του το μέλος της ΚΕ του Κινήματος Γιώργος Σκλάβος στη Βοιωτία προσήλθαν στις κάλπες 420 άτομα.
Μεταξύ των δεσμεύσεων των νέων μελών των Οργάνων στη Βοιωτία είναι οι πολιτικές παρεμβάσεις ουσίας σε όλα τα ζητήματα που απασχολούν το νομό αλλά και την χώρα γενικότερα.
Στόχος δε του ΠΑΣΟΚ είναι να καταστεί η Προοδευτική Παράταξη ξανά πρωταγωνιστής των πολιτικών εξελίξεων και με την ανασυγκρότηση να ισχυροποιηθεί το Κίνημα και να «αποτελέσει την προοδευτική πρόταση διακυβέρνησης της χώρας».
Τα μέλη που αποτελούν τη νέα Ν.Ε. είναι: Κώστας Βενιζέλος (Θήβα), Βενετία Μπελιά (Πλαταιές)
Γιάννης Βυλλιώτης (Θήβα), Λουκάς Παπαϊωάννου (Αγία Τριάδα), Μίλτος Τσουλής (Λιβαδειά), Δημήτρης Κοτρόγιαννος (Δίστομο), Βούλα Καράλη (Ορχομενός), Νίκος Καϊλης (Ορχομενός), Αλέξανδρος Τασούλας (Ανθοχώρι).