Το χρονικό της μαζικής δηλητηρίασης στην παραλία Διστόμου (video)

Κοινοποίηση στα Social Media

Συναγερμός σήμανε στο νοσοκομείο Λιβαδειάς όταν αργά το απόγευμα του Αγίου Πνεύματος προσέρχονταν πολίτες στα επείγοντα περιστατικά του νοσοκομείου της Λιβαδειάς με συμπτώματα εμπύρετης γαστρεντερίτιδας.

Κατά τη διάρκεια ιατρικού ελέγχου των περιστατικών από τους εφημερεύοντες ιατρούς αποδείχθηκε οτι οι ασθενείς ήταν προσκεκλημένοι σε γλέντι βάπτισης στην παραλία Διστόμου.
Η λήξη της διασκέδασης σήμανε και την αρχή του μαρτυρίου για περίπου 40 προσκεκλημένους που κατέφθαναν κατά ομάδες με τα ίδια συμπτώματα στα εξωτερικά ιατρεία του νοσοκομείου της Λιβαδειάς αλλά και σε άλλες μονάδες υγείας στις περιοχές όπου διαμένουν.

Σήμερα στο νοσοκομείο Λιβαδειάς σύμφωνα πάντα με πληροφορίες νοσηλεύονται περίπου 10 άτομα ενώ το περιστατικό ερευνά το τμήμα ασφαλείας Λιβαδειάς.


από LAMIASTARGR

ΕΦΕΤ και ΚΕΕΛΠΝΟ στις έρευνες για την τροφή “δηλητήριο”

Την τροφή που προκάλεσε τη μαζική δηλητηρίαση 40 ατόμων σε βάπτιση στην παραλία Διστόμου αναζητούν οι αρμόδιες υπηρεσίες της Βοιωτίας και κλιμάκια του ΕΦΕΤ και του ΚΕΕΛΠΝΟ.

Το περιστατικό πήρε απρόβλεπτες διαστάσεις μετά το θάνατο κατά τη διακομιδή 55χρονου με συμπτώματα γαστρεντερίτιδας ο οποίος ήταν καλεσμένος στο γλέντι της βάπτισης και τη σοβαρή κατάσταση της υγείας άλλων συνδαιτυμόνων της κοινωνικής εκδήλωσης που νοσηλεύονται σε διάφορα νοσοκομεία.

 


από LAMIASTARGR

Συντετριμμένος ο ιδιοκτήτης 

Στην κακιά στιγμή αποδίδει το περιστατικό της ομαδικής δηλητηρίασης με τα τραγικά αποτελέσματα, ο ιδιοκτήτης του καταστήματος στο οποίο πραγματοποιήθηκε το γλέντι της μοιραίας βάπτισης στην παραλία Διστόμου.

Ζητά συγνώμη και συντετριμένος εκφράζει τη λύπη του ενώ αναμένει, όπως υποστήριξε, τα αποτελέσματα των ελέγχων προκειμένου και ο ίδιος να διαπιστώσει απο τι προκλήθηκε το κακό.

 

 

 

 

 


από LAMIASTARGR