Φορητοί ασύρματοι απο την ΠΕ Βοιωτίας στην ΠΥ Λιβαδειάς

Κοινοποίηση στα Social Media

Στη δωρεά φορητών ασυρμάτων TYT TH UV800D TWO WAY RADIO προς την  Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λιβαδειάς, προχώρησε η Περιφερειακή Ενότητα Βοιωτίας.

Η Αντιπεριφερειάρχης Φανή Παπαθωμά και υπηρεσιακοί παράγοντες της Πολιτικής Προστασίας της Π.Ε. Βοιωτίας παρέδωσαν τους ασυρμάτους οι οποίοι αναμένεται να διευκολύνουν την ενδοσυνεννόηση των Πυροσβεστικών οχημάτων σε περίπτωση πυρκαγιάς, σε συνάντηση που είχαν με τον Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λιβαδειάς Δημήτρη Κοντογιάννη.

«Σε συνέχεια των ενεργειών στήριξης υπηρεσιών οι οποίες έχουν να κάνουν με την ασφάλεια των πολιτών, η Περιφερειακή Ενότητα ενισχύει την Πυροσβεστική Υπηρεσία με φορητούς ασυρμάτους, έτσι ώστε να υπηρετηθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο η ασφάλεια των πολιτών», είπε η κ. Παπαθωμά και πρόσθεσε: «Η ασφάλεια των πολιτών είναι εκείνο που μας ενδιαφέρει και έχουμε σε προτεραιότητα με την άριστη συνεργασία με τις υπηρεσίες όπως η Πυροσβεστική. Ενώνουμε τις δυνάμεις μας και λειτουργούμε συλλογικά για το καλό της Βοιωτίας»..

Για άριστη συνεργασία που είναι σίγουρος ότι θα συνεχιστεί μίλησε ο Διοικητής της Π.Υ. Δ. Κοντογιάννης

«Στο πλαίσιο της άριστης συνεργασίας με την Περιφερειακή Ενότητα Βοιωτίας και την Αντιπεριφερειάρχη Φανή Παπαθωμά παραλάβαμε σήμερα τους πέντε φορητούς ασύρματους για την κάλυψη αναγκών προκειμένου να υπάρχει καλύτερη επικοινωνία μεταξύ των πληρωμάτων. Ευχαριστώ την κ. Παπαθωμά για την ενέργεια αυτή και για τη συνεργασία που έχουμε μέχρι σήμερα και είμαι σίγουρος ότι θα συνεχιστεί».