Ο Μητσοτάκης θα δικαιωθεί για την στάση του στο θέμα των off shore, τονίζει ο Γ. Καράμπελας

Κοινοποίηση στα Social Media

Την εκτίμησή του ότι ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης σύντομα θα δικαιωθεί για την απόφασή του να αποχωρήσει από τη συζήτηση της τροπολογίας για τις off shore, εξέφρασε ο πρώην Βουλευτής Βοιωτίας Γιάννης Καράμπελας.

«Είδαμε τον ΣΥΗΡΙΖΑ άλλη μια φορά να χρησιμοποιεί τη Βουλή ως κολυμβήθρα του Σιλωάμ στο ζήτημα με τις off shore  και τους πολιτικούς. Πέρασε μία τροπολογία και με αυτή υπάρχει πλέον ακαταδίωκτο για όλους τους πολιτικούς που είχαν μετοχές ή κρύβονταν πίσω από τέτοιου είδους εταιρίες», είπε ο κ. Καράμπελας και πρόσθεσε: «Πιστεύω ότι καλά έκανε και αποχώρησε από τη συζήτηση ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Σε λίγο καιρό εκτιμώ ότι θα δικαιωθεί».

Επιπλέον σύμφωνα με τον Γ. Καράμπελα η Ν.Δ. του Κυριάκου Μητσοτάκη «δείχνει δείγματα γραφής για το πώς θα κυβερνήσει τον τόπο».

Όπως είπε χαρακτηριστικά μπορεί οι Βουλευτές της Ν.Δ. να αποχώρησαν όμως «οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ σε λίγο καιρό θα είναι παρόντες και θα ψηφίζουν τις περαιτέρω μειώσεις των μισθών και τις αύξησης των ορίων στις απολύσεις, να δείτε που δεν θα λείπει κανένας».

Παράλληλα επεσήμανε ότι οι έλληνες πολίτες, οι έλληνες φορολογούμενοι «ήδη νιώθουν στο πετσί τους τη νέα συμφωνία και κυρίως οι φτωχοί συμπολίτες βιώνουν τις συνέπειες με την αύξηση του Φ.Π.Α. σε όλα τα αγαθά της πρώτης ανάγκης».

Τέλος ο Γιάννης Καράμεπλας δεν βλέπει «θερμή» την περίοδο που διανύουμε σημειώνοντας: «Η περίοδος θα είναι θερμή για την ελληνική κοινωνία, για τους ανέργους γι΄ αυτούς που θα απολυθούν για αυτούς που θα μειωθεί ο μισθός τους, όχι όμως για τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που «οδύρονται» για τα καταστροφικά μέτρα που ψηφίζουν στην συνέχεια κοιμούνται ήσυχοι».