Θήβα: Κλειστές οι οδοί Πολυνείκους και Αμφίωνος. Καταγγελίες “φωτιά” για τον πεζόδρομο.

Κοινοποίηση στα Social Media

Κλειστές οι οδοί  Πολυνείκους και Αμφίωνος ενημέρωσε σε σχετικό δελτίο τύπου ο Δήμος Θηβαίων λόγω του έργου  “Δημοτική Οδοποιία Δημοτικής Ενότητας Θήβας” , χθες Τρίτη και σήμερα Τετάρτη 18 Μαΐου 2016 οι οδοί Πολυνείκους και  Αμφίωνος  (από Κόμβο του ΚΤΕΛ έως την οδό Βουρδουμπά ).

Oι κάθετοι οδοί θα είναι σε κυκλοφορία. και για τη διευκόλυνση της κυκλοφορίας θα τοποθετηθούν κατάλληλες πινακίδες σήμανσης.

Ελπίζουμε να υπάρξει και ανάλογη ενημέρωση από τη δημοτική αρχή για τις καταγγελίες του δημοτικού συμβούλου Θανάση Σκούμα σε εκπομπή του STAR ο οποίος σχεδόν παρουσίασε εικόνες “χάους” στην πόλη από τις συγκεκριμένες εργασίες συντήρησης σε συνδυασμό με τα έργα στον πεζόδρομο της Επαμεινώνδου.

Ο κος Σκούμας μίλησε για κυκλοφοριακή μελέτη η οποία θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για τη διευκόλυνση των πολιτών ενώ σοβαρότατη ήταν η καταγγελία του για το έργο “γεφύρι της Άρτας” στο κέντρο της Θήβας καθώς έκανε χρήση του όρου, σκάνδαλο.

Αξίζει να σημειωθεί οτι ο ίδιος αυτοδιοικητικός έχει ζητήσει ειδική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου με μοναδικό θέμα το έργο του πεζόδρομου προκειμένου και οι πολίτες να ενημερωθούν για την πορεία των εργασιών και τη γενικότερη εξέλιξη του έργου αλλά να δοθούν και οι απαιτούμενες διευκρινήσεις που ο Δήμος καλείται να συμβάλλει τελικά με ίδιους πόρους για τον ολοκλήρωσή του.

Οψόμεθα…