Ευχαριστήριο του Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης & Κατάρτισης (ΕΕΕΕΚ) Λιβαδειάς

Κοινοποίηση στα Social Media

Ο Διευθυντής, οι Εκπαιδευτικοί, οι Μαθητές και οι Μαθήτριες του Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (Ε.Ε.Ε.Ε.Κ.) Λιβαδειάς, επιθυμούμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον κύριο Χρήστο Γαλανό, Οικονομολόγο- Λογιστή, για τη πολύ μεγάλη δωρεά που έκανε στο σχολείο μας και να τον διαβεβαιώσουμε πως θα αξιοποιηθεί με τον καλύτερο τρόπο, τόσο στην εκπαιδευτική διαδικασία, όσο και στις δράσεις που ήδη υλοποιούμε στην τοπική κι ευρύτερη κοινότητα.

Ο εξοπλισμός που μας δώρισε κάλυψε βασικές ανάγκες του σχολείου. Ειδικότερα εξοπλίστηκαν τα εργαστήρια της ζαχαροπλαστικής, της κηπουρικής και της πληροφορικής. Επιπλέον εξασφαλίστηκε επάρκεια σε μουσικά όργανα, σε όργανα γυμναστικής, καθώς και σε εξειδικευμένο εκπαιδευτικό υλικό, που επιτρέπει την παροχή ποιοτικών και αποτελεσματικών εκπαιδευτικών και υποστηρικτικών υπηρεσιών, στους μαθητές και στις οικογένειές τους.

Η βαθειά ανθρώπινη και συγκινητική απόφαση του κυρίου Γαλανού να υποστηρίξει το σχολείο είναι πολύτιμη και ενθαρρυντική. Τον ευχαριστούμε και πάλι κι ευχόμαστε προσωπική και οικογενειακή υγεία και ευτυχία και ευόδωση των επιστημονικών και επαγγελματικών στόχων του.

Ο Αν. Διευθυντής

του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Λιβαδειάς

Γιάννης Ηλίας