“Πλημύρισαν” με ποδήλατα οι δρόμοι της Λιβαδειάς

Κοινοποίηση στα Social Media

Για έβδομη συνεχή χρονιά πραγματοποιήθηκε με επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή ο Ποδηλατικός Γύρος Λιβαδειάς.

Με σύμμαχο τον καλό καιρό περίπου 300 άτομα, μικροί και μεγάλοι, που συμμετείχαν στις τρεις διαφορετικές διαδρομές, με κριτήριο την ηλικία, έστειλαν  μήνυμα ότι το ποδήλατο μπορεί να αποτελέσει εναλλακτικό μέσο ασφαλούς μεταφοράς.

Την ικανοποίηση της για τη διοργάνωση εξέφρασε η πρόεδρος του ΑΚΟΛ Γωγώ Θεοδώρου τονίζοντας παράλληλα ότι εφόσον καθιερωθεί η χρήση του ποδηλάτου στη συνείδηση των πολιτών θα είναι θέμα χρόνου να γίνουν τα απαραίτητα έργα.

Για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης συνεργάστηκαν η Αθλητική Επιτροπή του Δήμου Λεβαδέων,  εντάσσοντας τον ποδηλατικό γύρο στις εορταστικές εκδηλώσεις του Πάσχα, η Περιφερειακή Ενότητα Βοιωτίας, ο Αθλητικός Κολυμβητικός Όμιλος Λιβαδειάς (ΑΚΟΛ), η Αγωνιστική Λέσχη Φίλων Αυτοκινήτου Λιβαδειάς (ΑΛΦΑΛ), η Ελληνική Ένωση Έρευνας & Διάσωσης Λιβαδειάς (ΕΕΕΔΛ) και το Εθνικό Συμβούλιο κατά των Ναρκωτικών (ΕΣΥΝ) Παράρτημα Βοιωτίας.

Σημαντική ήταν η συνεισφορά των εθελοντών καθώς και του Τμήματος Τροχαίας Λιβαδειάς.

Τα μικρά παιδιά, που συμμετείχαν στην ποδηλατοδρομία είχαν την ευκαιρία, σε ειδικό κιόσκι, να φτιάξουν μικρές κατασκευές για την Παγκόσμια Ημέρα της Μητέρας.

Την τεχνική τους βοήθεια πρόσφεραν, σ’ όσους είχαν πρόβλημα με το ποδήλατό τους, τα μέλη της Ποδηλατικής Ομάδας ALL TERRAIN.

Μετά τον τερματισμό και της τρίτης διαδρομής, δόθηκαν σε όλους όσοι τερμάτισαν, αναμνηστικά διπλώματα και ένα έντυπο με οδηγίες για παροχή πρώτων βοηθειών.

pod1 pod2 pod4
pod5
pod6 pod7 pod8 pod9 pod10