Πήραν τα λύτρα και τον πέταξαν στο ποτάμι με πέτρες στην πλάτη

Κοινοποίηση στα Social Media

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι υπάλληλοι της ΕΥΔΑΠ οι οποίο πήγαν χθες το πρωί στο κανάλι του Μόρνου στα όρια των νομών Βοιωτίας-Αττικής για να ελέγξουν το κανάλι όπως συνήθως πράττουν.

AdTech AdΞαφνικά είδαν μέσα στο νερό το πτώμα ενός άντρα δεμένο, σε προχωρημένη αποσύνθεση και με ένα σακίδιο γεμάτο πέτρες, φορεμένο στην πλάτη του… Ανάστατοι οι υπάλληλοι κάλεσαν τις Αρχές.

Από την έρευνα διαπιστώθηκε πως θύμα ήταν ένας 60χρονος ομογενής από το Καζακστάν, για τον οποίο είχε δηλωθεί εξαφάνιση-απαγωγή από την σύζυγό του στην Ασφάλεια Αττικής , στις 17 Απριλίου.

Σύμφωνα με την ίδια, άγνωστοι δράστες είχαν απαγάγει μία ημέρα νωρίτερα τον σύζυγό της από τον Ασπρόπυργο όπου διέμεναν μαζί με τα παιδιά τους και το βράδυ της 16 Απριλίου την κάλεσαν στον τηλέφωνο και της ζητούσαν λύτρα για να τον απελευθερώσουν.

Εκείνη δεν ενημέρωσε σχετικά τις Αρχές και έτσι πήγε την επόμενη ημέρα, σύμφωνα με τα όσα είπε στους αστυνομικούς, στα Διόδια Ελευσίνας, όπου παρέδωσε σε δύο ενόπλους κουκουλοφόρους 40.000 ευρώ, όμως οι δράστες δεν της παρέδωσαν τον σύζυγό της.

Η σύζυγος του θύματος αποφάσισε λοιπόν την επόμενη ημέρα να απευθυνθεί στην Ασφάλεια Αττικής, όπου κατήγγειλε το περιστατικό, έκτοτε όμως δεν είχε βρεθεί κανένα ίχνος του άντρα της, μέχρι χθες το πρωί που εντοπίστηκε από τους διερχόμενους υπαλλήλους της ΕΥΔΑΠ μέσα στο κανάλι του Μόρνου.

Το θύμα ήταν εκτελεσμένο με βάναυσο τρόπο, αφού οι δράστες τον έριξαν μέσα με ένα σακίδιο γεμάτο πέτρες, με αποτέλεσμα να τον πνίξουν.

Βεβαίως η νεκροψία-νεκροτομή που θα ακολουθήσει θα δείξει εάν είχαν προηγηθεί χτυπήματα στο θύμα και εάν η αιτία θανάτου του ήταν ο πνιγμός.

Σύμφωνα με την μέχρι τώρα έρευνα των αντρών του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής, προκύπτει ο 60χρονος να είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές για λαθρεμπόριο τσιγάρων και έχουν προκαλέσει προβληματισμό στους αστυνομικούς, κάποιες φήμες που κυκλοφορούν στην περιοχή για το πρόσωπο του και για τυχόν εμπλοκή του παράνομες πράξεις, όσο και η στάση της συζύγου του…, μαζί με κάποιες αλλαγές που στη σειρά των γεγονότων που έχουν προκύψει κατά τη διάρκεια των συμπληρωματικών καταθέσεών της.

Αυτό που θεωρούν οι αστυνομικοί πάντως ως μάλλον βέβαιο, είναι πως δεν έχουν να κάνουν απλά με μία υπόθεση απαγωγής αλλά με σκόπιμη ενέργεια και προμελετημένη έκβαση, για λόγους τους οποίους η έρευνα αναμένεται να φωτίσει περισσότερο.

από http://news247.gr/