Γιορτή ποδοσφαίρου “Σταύρος Τσαγαλάς” στον Ορχομενό, “μάγεψε” το Olympico (video, φωτο)

Κοινοποίηση στα Social Media

Mε μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή πραγματοποιήθηκε το 2ο Τουρνουά Ακαδημιών 7Χ7 “Σταύρος Τσαγαλάς” στο Δημοτικό Στάδιο Ορχομενού που διοργάνωσε η Αθλητική Ένωση Ορχομενού από τις 24 μέχρι τις 28 Απριλίου.

Την ικανοποίησή τους εξέφρασαν με την ολοκλήρωση του τουρνουά από τους διοργανωτές ο Πρόεδρος της ΑΕΟ Διονύσης Φαραντόπουλος, ο Νίκος Μερτζάνης και ο Λουκάς Τσαγαλάς γιός του αείμνηστου Σταύρου.

«Τυπικά πρέπει να υπάρχουν βαθμολογίες, κάποιοι νικητές και κάποιοι λιγότερο νικητές. Εμείς θεωρούμε ότι όλα τα παιδάκια σήμερα νίκησαν. Σημασία έχει πως με την συμβολή διοργανωτών και συμμετεχόντων το τουρνουά σημείωσε μεγάλη επιτυχία», επισημάνθηκε μεταξύ άλλων.

Στην σημασία του αθλητισμού αναφέρθηκε και ο πρώην Δήμαρχος Κώστας Ξηρογιάννης ο οποίος τόνισε ότι στη ζωή του έχει μετανιώσει για πολλά πράγματα εκτός του ότι έπαιξε ποδόσφαιρο.

Σε ότι αφορά το αγωνιστικό μέρος δύο κύπελλα κατέκτησε η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Olympico με τους μικρούς και την ομάδα πρό junior να ολοκληρώνει αήττητη (σκορ 12-2, 12-4 και 12-1) και να εντυπωσιάζει με την απόδοση της ενώ το τρίτο κύπελλο πήγε στην Αράχωβα.