Τις εισηγήσεις της Αντιπεριφερειάρχη, Φ. Παπαθωμά που αφορά σε συνεργασία της ΠΕ Βοιωτίας με τους Δήμους ψήφισε το ΠΣ

Κοινοποίηση στα Social Media

Την έγκριση σύναψης Προγραμματικών συμβάσεων με τους Δήμους της Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας, ψήφισε το Περιφερειακό Συμβούλιο κατά τη διάρκεια της πρόσφατης συνεδρίασής του.

Με την σύμβαση αυτή η Περιφερειακή Ενότητα Βοιωτίας παραχωρεί τα μηχανήματα και το προσωπικό της για τις διαγραμμίσεις εντός των δημοτικών οδών των έξι Δήμων.

Επίσης στην ίδια συνεδρίαση ψηφίστηκε η παραχώρηση κυριότητας οικοπέδου ιδιοκτησίας Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας,  στο Δήμο Αλιάρτου – Θεσπιέων ,που βρίσκεται στο  Δημοτικό  Διαμέρισμα Μαυροματίου.

“Το οικόπεδο αυτό είχε αγοραστεί από τη Νομαρχία Βοιωτίας για χρήση προαύλιου χώρου του σχολείου, όταν τα σχολεία ανήκαν στις αρμοδιότητες των Νομαρχιακών Αυτοδιοικήσεων. Τώρα παραχωρείται στο Δήμο Αλιάρτου -Θεσπιέων για ιδία χρήση”, δήλωσε η Αντιπεριφερειάρχης Βοιωτίας Φανή Παπαθωμά και πρόσθεσε: “Επίσης με τροποποίηση του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων θα κατασκευαστεί στο οικόπεδο γήπεδο (5Χ5) για τις αθλητικές δραστηριότητες των μαθητών. Με αυτές τις δράσεις και τις ενέργειές μας είμαστε δίπλα στο Α΄ Βαθμό Αυτοδιοίκησης στηρίζοντας με κάθε τρόπο τα παιδιά μας, τους μαθητές και τους πολίτες της Βοιωτίας”.