Νέες αποσπάσεις προωθεί η 5η ΥΠΕ Στερεάς – Θεσσαλίας, από το νοσοκομείο Λιβαδειάς προς άλλες μονάδες Υγείας

Κοινοποίηση στα Social Media

Για τις νέες “Πασχαλιάτικες” αποσπάσεις προσωπικού από το νοσοκομείο Λιβαδειάς προς άλλες μονάδες Υγείας που αποφάσισε η διοίκησης της 5ης ΥΠΕ Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας διαμαρτύρεται ο Σύλλογος Εργαζομένων στο νοσοκομείο

“Για άλλη μια φορά η 5η Υγειονομική Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας δείχνει την αδιαφορία της για την λειτουργία του Νοσοκομείου Λιβαδειάς . Αποφασίζει τις γιορτινές ημέρες του Πάσχα να μετακινήσει υπαλλήλους ( νοσηλευτικό προσωπικό) κυκλικού ωραρίου, προς άλλες Υγειονομικές  Περιφέρειες (τρίμηνη απόσπαση) με αποτέλεσμα να είναι αδύνατη η εύρυθμη λειτουργία των τμημάτων του. Το προσωπικό του νοσοκομείου όλα τα χρόνια λειτουργίας του καταβάλει μέγιστες προσπάθειες δουλεύοντας με οφειλόμενα ρεπο και με απλήρωτες τις εφημερίες”, τονίζει το Δ.Σ. του Συλλόγου Εργαζομένων στο Νοσοκομείο Λιβαδειάς σε σχετική ανακοίνωσή του.

Και συνεχίζει: “Άραγε που θα οδηγήσει η σταδιακή αποδυνάμωση του Νοσοκομείου Λιβαδειάς από ιατρούς και προσωπικό; Ο Βοιωτός πολίτης για την 5η Υ.Π.Ε.είναι πολίτης δεύτερης κατηγορίας; Ποιοί αποφασίζουν να του στερήσουν το πολυτιμότερο κοινωνικό αγαθό που είναι η Υγεία;”

Καταλήγοντας υπογραμμίζει: “Με όλες τις δυνάμεις μας, θα αγωνιστούμε να ανατρέψουμε όλες τις πολιτικές που συρρικνώνουν τις  υπηρεσίες Υγείας των πολιτών”.