Ο Γιώργος Λιανός πρόεδρος στη ΝΟΔΕ Βοιωτίας. Στόχοι και προτεραιότητες (video)

Κοινοποίηση στα Social Media

Ο Γιώργος Λιανός επανεξελέγη πρόεδρος στη ΝΟΔΕ Βοιωτίας καταλαμβάνοντας ποσοστό 53% έναντι του 41% που κατέλαβε ο συνυποψήφιός του Λουκάς Γκικόπουλος.

Προτεραιότητες για τη νέα νομαρχιακή συνέλευση της ΝΔ στη Βοιωτία είναι η εκλογικό ετοιμότητα του κόμματος, οι συνεχής και αποτελεσματικές παρεμβάσεις σε θέματα που απασχολούν το νομό και η δυναμική παρουσία της Βοιωτίας στο κρίσιμο συνέδριο της ΝΔ.


από LAMIASTARGR

Παράλληλα ευχαριστήρια ανακοίνωση εξέδωσε και ο Λουκάς Γκικόπουλος ο οποίος ήταν επίσης υποψήφιος για την προεδρεία της ΝΟΔΕ Βοιωτίας:

Ευχαριστώ ιδιαίτερα όσους πίστεψαν σε εμένα και είχαν το θάρρος να υποστηρίξουν την υποψηφιότητα μου με την υπογραφή τους αλλά και με την ψήφο τους.
Πιστεύω ακράδαντα ότι η υποψηφιότητα μου ανέδειξε την ανανέωση που όλοι ψιθυρίζουν και πολύ σύντομα θα γίνει επιτακτική ανάγκη.
Βασικό στοιχείο της δημοκρατίας είναι η επιλογή. Με την υποψηφιότητά μου δόθηκε η δυνατότητα της επιλογής στο εκλεκτορικό σώμα.
Θέλω να τονίσω ότι μετά την συγκεκριμένη εκλογική αναμέτρηση η ΝΟΔΕ Βοιωτίας είναι πολύ πιο δυνατή αλλά και πιο ενωμένη από ποτέ.
Η φιλία που διατηρώ με τον Γιώργο αλλά και η επιτακτική ανάγκη, η χώρα να έχει μία ισχυρή αντιπολίτευση που θα την βγάλει , ως μελλοντική κυβέρνηση, από το τέλμα στο οποίο την έχει οδηγήσει η καταστροφική πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ, αποτελούν εγγύηση ενότητας και συσπείρωσης.
Η ΝΔ είναι η μόνη ελπίδα για να απαλλαγεί η χώρα μας, από μία ανεύθυνη κυβέρνηση και να μπει ξανά σε τροχιά ανάπτυξης .

ΜΕ ΤΙΜΗ
ΛΟΥΚΑΣ ΣΠ. ΓΚΙΚΟΠΟΥΛΟΣ