Δηλώσεις ΟΣΔΕ 2016. Εμπιστοσύνη στον ΑΙΧΜΕΑ

Κοινοποίηση στα Social Media

Στον αγροτικό συνεταιρισμό ΑΙΧΜΕΑ και για τις φετινές δηλώσεις ΟΣΔΕ 2016.
Γιατί:

  • Από το 2014 είναι μοναδικός φορέας ΟΣΔΕ Α+Β βαθμού.
  • Μέχρι σήμερα έχει οργανώσει και υποβάλλει σε σύνολο: 13725 δηλώσεις ΟΣΔΕ, με έδρα την επαρχία Λιβαδειάς και με ποσοστό επιτυχίας 98,6 %.
  • Το επιστημονικό του προσωπικό , διαθέτει την μεγαλύτερη εμπειρία στην υποβολή της δήλωσης ΟΣΔΕ , έχει τις γνώσεις και την καλύτερη υλικοτεχνική υποδομή ,έτσι ώστε ο Αγρότης να εξασφαλίζει την πληρωμή των επιδοτήσεών του στον απολυτό βαθμό.
  • Κατά την προετοιμασία του ΟΣΔΕ 2015, ενημέρωσε άμεσα τους παραγωγούς με ημερίδες και συναντήσεις σε όλα τα χωριά, για τους όρους και την κρισιμότητα της νέας ΚΑΠ.

Το αποτέλεσμα ;

  • Οι 6315 Αγρότες που υπέβαλαν την δήλωση τους το 2015 στον ΑΙΧΜΕΑ, εξασφάλισαν με απολυτή επιτυχία την λήψη των δικαιωμάτων τους για την πενταετία 2015 -2019.

Επειδή
Η υποβολή της δήλωσης ΟΣΔΕ 2016 , θα πραγματοποιηθεί, ύστερα από παρατεταμένη καθυστέρηση, σε περιορισμένο χρονικό διάστημα σε σχέση με άλλες χρονιές, ο Αγροτικός Συνεταιρισμός ΑΙΧΜΕΑΣ , με αίσθημα ευθύνης ενημερώνει όλους τους Αγρότες της επαρχίας Λιβαδειάς , να προσέλθουν με το εκκαθαριστικό φορολογικού έτους 2014 στα γραφεία του συνεταιρισμού ,Σοφοκλέους 16 Λιβαδειά ( κάτω από τον ΟΤΕ) για να ενημερωθούν και να προετοιμαστούν σωστά και υπεύθυνα για την έγκυρη υποβολή της.

από  aixmeas.gr