25 συλλήψεις για διάφορα αδικήματα

Κοινοποίηση στα Social Media

Συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς, στοχευμένοι αστυνομικοί έλεγχοι, στο πλαίσιο του ευρύτερου επιχειρησιακού σχεδιασμού της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς Ελλάδας.

Κατά τη διάρκεια αυτών των ελέγχων, οι οποίοι πραγματοποιήθηκαν με σκοπό την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, τον εντοπισμό φυγόποινων, την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων και γενικότερα την αντιμετώπιση κάθε μορφής παραβατικής συμπεριφοράς, συνελήφθησαν το τελευταίο 24ωρο, συνολικά είκοσι πέντε (25) άτομα και συγκεκριμένα:

Τρεις (3) ημεδαποί και ειδικότερα δύο στην ευρύτερη περιοχή της Θήβας, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Αυτ/μων Βοιωτίας και ένας στη Χαλκίδα από αστυνομικούς της Α΄ Ομάδας ΔΙ.ΑΣ Ευβοίας, για παραβάσεις νομοθεσίας ναρκωτικών. Κατασχέθηκαν μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης και δισκία φαρμακευτικών σκευασμάτων, για την αγορά των οποίων απαιτείται ιατρική συνταγή.

Ημεδαπός στον Ορχομενό Βοιωτίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ορχομενού, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε Ένταλμα σύλληψης του 9ου Τακτικού Ανακριτή Αθηνών, για αποπλάνη ανηλίκου και εκούσια απαγωγή, με σκοπό την ακολασία.

Ημεδαπός σε περιοχή της Αλιάρτου Βοιωτίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμού Αλιάρτου, για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Έντεκα (11) άτομα για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και ειδικότερα:

ένας αλλοδαπός και ένας ημεδαπός στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς των Β’ & Γ’ Ομάδων ΔΙ.ΑΣ. Ευβοίας,
τρεις αλλοδαποί και ένας ημεδαπός σε περιοχές της Εύβοιας, από αστυνομικούς των Αστυνομικών Τμημάτων Αιδηψού, Ερέτριας, Ιστιαίας & Καρύστου,
ημεδαπός στην Ερέτρια Ευβοίας, από αστυνομικούς της Ο.Ε.Π.Τ.Α. Ευβοίας,
αλλοδαπός στην ευρύτερη περιοχή των Θηβών Βοιωτίας, από αστυνομικούς της Ο.Ε.Π.Τ.Α. Βοιωτίας,
δύο ημεδαποί στην Αλίαρτο & στη Θήβα Βοιωτίας, από αστυνομικούς των Τμημάτων Τροχαίας Λιβαδειάς & Θηβών αντίστοιχα, καθώς και
ημεδαπός στη Λαμία, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Λαμίας.

Επτά (7) αλλοδαποί και ειδικότερα, τρεις σε περιοχές της Εύβοιας, από αστυνομικούς της Β’ Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Ευβοίας, καθώς και των Αστυνομικών Τμημάτων Ερέτριας & Νέας Αρτάκης, τρεις στη Θήβα από αστυνομικούς της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. Βοιωτίας & του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, καθώς και ένας στην Άμφισσα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Άμφισσας αντίστοιχα, διότι στερούταν των απαραίτητων εγγράφων που να δικαιολογούν τη νόμιμη παραμονή τους στη χώρα μας.

Τέλος, δύο (2) ημεδαποί στην περιοχή των Βαγίων Βοιωτίας & στη Κάρυστο Ευβοίας, από αστυνομικούς των Αστυνομικών Τμημάτων Βαγίων & Καρύστου αντίστοιχα, για παραβάσεις σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Οι συγκεκριμένοι έλεγχοι αποσκοπούν στην πρόληψη και στην καταστολή της εγκληματικότητας, ενώ θα συνεχιστούν σε όλες τις περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.