Νέος πρόεδρος της Ν.Ε. ΟΝΝΕΔ Βοιωτίας ο Θοδωρής Καλοπήτας

Κοινοποίηση στα Social Media

Ο Θοδωρής Καλοπήτας είναι ο νέος Πρόεδρος της Νομαρχιακής Επιτροπής ΟΝΝΕΔ Βοιωτίας μετά την εκλογική διαδικασία που διεξήχθη της Κυριακή 3 Απριλίου στις κατά τόπους οργανώσεις.

Τις ευχές της για την ανάληψη των δύσκολων καθηκόντων της τοπικής οργάνωσης στο νέο Πρόεδρο απέστειλε η απερχόμενη πρόεδρος Μαρία Παπαλουκά μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο Θοδωρής Καλοπήτας είναι 26 ετών, ζεί στην Λιβαδειά, εκλεγμένος από το 2013 στην ΟΝΝΕΔ, ασχολείται ενεργά με τα κοινά από τα μαθητικά του χρόνια ενώ κατά την διάρκεια των σπουδών του  διατέλεσε υπεύθυνος πόλης της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ αλλά και πρόεδρος του Δ.Σ. του συλλόγου σπουδαστών της σχολής του. Η υποψηφιότητα του συγκέντρωσε τις περισσότερες υπογραφές από τις οργανώσεις Λιβαδειάς και Θήβας .

“Στην Ελλάδα του 2016, το να ασχολείται κάποιος σε νεαρή ηλικία με την πολιτική θεωρείται κάτι ξεπερασμένο αφού έννοιες όπως ιδεολογία & πολιτική, έδωσαν την θέση τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στα οποία πολλοί πιστεύουν ότι ο πολιτικός παρεμβατισμός παράγεται και περιορίζεται εκεί. Ανήκοντας σε μια γενιά που έζησε τα τελευταία χρόνια της επίπλαστης υλιστικής ευδαιμονίας και βιώνοντας  το αποτέλεσμα από τις συσσωρευμένες κακές πολιτικές περασμένων ετών, θεωρώ ότι είμαστε αυτοί που μπορούμε να αλλάξουμε τα πράγματα, με το βασικότερο πλεονέκτημα ότι  είμαστε αρκετά νέοι ώστε να μην απογοητευτούμε από την υπάρχουσα κατάσταση αλλά και αρκετά ώριμοι ώστε να προτείνουμε καινοτόμες λύσεις”, σημειώνει μεταξύ άλλων ο κ. Καλοπήτας.

Και συμπληρώνει: “Τώρα είμαστε εμείς που  θέλουμε να οικοδομήσουμε μια κοινωνία αξιών και αξίων, μια κοινωνία όπως την οραματίστηκε κάποτε ο στρατηγός Μακρυγιάννης, μια κοινωνία που να ‘είμαστε στο ΕΜΕΙΣ και ΟΧΙ στο ΕΓΩ‘“.

Μεταξύ των στόχων είναι “η ΟΝΝΕΔ στην Βοιωτία να αποκτήσει ακόμη περισσότερο παρεμβατικό λόγο και να εκφράσει τον νέο του νομού μας που είναι άνεργος, τον νέο που είναι απογοητευμένος από το πολιτικό σύστημα, τον νέο που ανήκει στα μεσαία και χαμηλά λαϊκά στρώματα που τόσο έχουν πληγεί από την κρίση, τον νέο που είναι αγρότης χωρίς καμία πρόνοια αγροτικής κυβερνητικής πολιτικής, τον νέο πτυχιούχο που δεν μπορεί να βρει δουλειά, τον νέο που είναι ελεύθερος επαγγελματίας και προσπαθεί μέσα σε ένα ιδιαίτερα εχθρικό περιβάλλον προς την επιχειρηματικότητα να παράξει και να προοδεύσει, τον νέο που δουλεύει αμέτρητες ώρες και αμείβεται δυσανάλογα, τον νέο που οραματίζεται ένα καλύτερο αύριο από το χθες που πέρασε σ’ αυτή την χώρα.